Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

T. Šmēdiņš un Pēda pārtraukuši sadarbību

T. Šmēdiņš un Pēda pārtraukuši sadarbību
Toms Šmēdiņš
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Toms Šmēdiņš un Jānis Pēda pēc neilgas sadarbības nolēmuši to neturpināt, portālam Sportacentrs.com pastāstīja Toms.

Jānis Pēda ir atgriezies Itālijā, lai jau augustā sāktu gatavošanos klasiskā volejbola sezonai, bet Toms Šmēdiņš turpmāk spēlēs kopā ar Reini Pekmani, kurš šovasar pasaules U-23 čempionātā spēlēja kopā ar Ruslana Sorokina pārinieku Edvartu Buividu. Šmēdiņš un Pekmanis jau nākamās nedēļas nogalē startēs gan "Saulkrastu kokteilī", gan Austrumeiropas Volejbola zonālās asociācijas (EEVZA) posmā Rokišķos (Lietuva).

"Jau tad, kad nolēmām sadarboties, runājām, ka spēlēsim un skatīsimies, kas sanāks. Šobrīd ir tā, ka Pasaules kausa posms Berlīnē mums bija pēdējais turnīrs. It kā jau vēl varējām aizbraukt uz Stavangeras un Gštādes posmiem, taču Norvēģija un Šveice ir dārgas valstis un tas prasītu nopietnus finansiālos izdevumus," skaidro Toms.

"Acīmredzot vajadzēja sākt gatavoties sezonai krietni agrāk," vaicāts par neveiksmīgā sezonas sākuma iemesliem, atbild Šmēdiņš. Duets divos Pasaules kausa posmos un Eiropas čempionātā piedzīvoja zaudējumus visos piecos mačos. "Jānim ir potenciāls, taču tad ir jāizlaiž klasiskā volejbola sezona. Diemžēl tas nav iespējams, jo spēlēšana zālē ir iespēja nopelnīt, bet gatavošanos pludmales sezonai Latvijas Volejbola federācija nav gatava finansiāli atbalstīt."

"Ja neizdodas iekrāt reitinga punktus un nopelnīt prēmijas par izcīnītām vietām, tad zūd arī stimuls turpināt. Iepriekš iekrātie punkti jau gāja uz beigām un bija skaidrs, ka drīzumā vairs netiksim klāt Pasaules kausa posiem. Žēl, jo atmosfēra komandā mums bija laba," piebilst pludmales volejbolists.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-06-27 11:20, pirms 10 gadiem
Loģiski, ka vajadzēja gatavoties agrāk. Lai būtu kādi panākumi, jāiegulda liels darbs. Tagad visi māk spēlēt pludmales volejbolu.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-27 11:27, pirms 10 gadiem
mjā.. varēja čaļi mēģināt sākt sezonu vēlāk,- vairāk/ilgstošāk patrenēties.. atkal nekā.

  +2 [+] [-]

, 2014-06-27 11:31, pirms 10 gadiem
ŠOKS!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-06-27 12:10, pirms 10 gadiem
Nesatraucies Tomēn brauc un spēlē Valmierā, Jēkabpilī, kur citur Latvijā , jo pats tak apzinies, ka labāk ir spēlēt pirmo vijoli paša ciemā, nekā dzīties pakaļ nesasniedzamai slavai ārpus ciema robežām

  +3 [+] [-]

, 2014-06-27 12:16, pirms 10 gadiem
Cik es saprotu un esmu skatījies spēles, kā aizsargs Toms nav slikts, pat palabs, bet ja nekačās uzbrukumu...... nav varianti tajā līmenī.... Nav noņemšanās, nav uzvaru....

  -3 [+] [-]

, 2014-06-27 12:23, pirms 10 gadiem
Pēdam vajadzētu ar J. Šmēdiņu izmēģināt. Varbūt labā dienā pie veiksmīgas izlozes kādreiz pat izkļūtu no grupas!

  +1 [+] [-]

, 2014-06-27 12:32, pirms 10 gadiem
M rakstīja: Pēdam vajadzētu ar J. Šmēdiņu izmēģināt. Varbūt labā dienā pie veiksmīgas izlozes kādreiz pat izkļūtu no grupas!
jaa nu smedam tas butu ljoti nepieciesams, izniekot laiku un naudu ar sudigu parinieku

  -1 [+] [-]

, 2014-06-27 12:54, pirms 10 gadiem
Slīpais rakstīja: Cik es saprotu un esmu skatījies spēles, kā aizsargs Toms nav slikts, pat palabs, bet ja nekačās uzbrukumu...
man pat liekas, ka arī uzbrukumā Toms nav nemaz tik slikts, vajag tikai atrast normāla līmeņa pārinieku, ar kuru saskanēs gan laukumā, gan ārpus tā.
izskatījās, ka kopā ar Sorokinu viņiem abiem daudzas kļūdas bija nevis dēļ meistarības trūkuma, bet dēļ nesaprašanās un psiholoģiskām problēmām.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-27 14:42, pirms 10 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: man pat liekas, ka arī uzbrukumā Toms nav nemaz tik slikts, vajag tikai atrast normāla līmeņa pārinieku, ar kuru saskanēs gan laukumā, gan ārpus tā.
izskatījās, ka kopā ar Sorokinu viņiem abiem daudzas kļūdas bija nevis dēļ meistarības trūkuma, bet dēļ nesaprašanās un psiholoģiskām problēmām.
Protams, var runāt par otrās piespēles kvalitāti, kas bīčā ir ļoti svarīgs elements! Toms ir ļoti kaprīzs šajā jautājumā. Zinot viņa augumu, + nav daudz spēlētāji Latvijā, kas var dalīt labas piespēles. Bet lai nonāktu līdz labai piespēlei, ja nemaldos vajadzīgs +- normāls prijoms! Un atkal nonākam pie tā, ka Tomam ir kur pielikt..... Protams, arī psiholoģiskais moments, ar kuru viņš nu galīgi nevar lepoties....

     [+] [-]

, 2014-06-27 16:45, pirms 10 gadiem
sapratiet jau vienu reizi - ka neko viņi S/B neatņēma, jo S/B tapat nepietika punktu lai tiktu iekšā Eiropas Čempī..

huidimdirdim rakstīja: vai, nu nekas, galvenais, ka atņēma S/B iespēju spēlēt EČ.....

     [+] [-]

, 2014-06-28 09:00, pirms 10 gadiem
Piedod Tom, bet Tu nevarēji trāpīt laukumā, vismaz tajās spēlēs ko es redzēju!