Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Regža un Āboliņš nepārvar kvalifikācijas pirmo kārtu Lozannā

Rolands Eliņš

Regža un Āboliņš nepārvar kvalifikācijas pirmo kārtu Lozannā
Haralds Regža un Armands Āboliņš
Foto: FIVB

Pludmales volejbolisti Haralds Regža un Armands Āboliņš ar zaudējumu kvalifikācijas pirmajā kārtā izstājušies no satelītturnīra Lozannā, Šveicē.

Pirmajā kvalifikācijas kārtā Regža/Āboliņš bija izlikti ar sesto numuru un spēkojās ar austriešiem Šneceru un Muraueru, kuri bija izlikti ar 11. numuru. Latvijas bīčisti uzvarēja pirmajā setā (15:11), taču zaudēja otrajā (10:15). Pēc vēl viena zaudējuma (9:15) un uzvaras (13:15) viss izšķīrās piektajā setā, kurā mūsējie guva vien četrus punktus (4:7).

Izstāšanās no šī turnīra sniegs viņiem iespēju piedalīties Latvijas čempionāta posmā Jēkabpilī, kurš sāksies 28. jūnijā un tiks transēts portālā Sportacentrs.com.

Savukārt Lozannas turnīra pamatturnīrā piedalīsies Ruslans Sorokins un Edvarts Buivids, kuri tajā garantējuši vietu. Viņiem pirmā spēle paredzēta rītdien.

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball

     [+] [-]

, 2014-07-08 21:58, pirms 10 gadiem
Ar tiem brīnumiem, ko redzēju no Āboliņa Saulkrastos, pieliekot klāt gatavu bloķētāju, varētu sanākt kkas jau taga moš. Regža vēl galīgi nav gatavs šim līmenim.