Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāta posms pludmales volejbolā pirmo reizi risināsies Jēkabpilī

Jānis Celmiņš

Latvijas čempionāta posms pludmales volejbolā pirmo reizi risināsies Jēkabpilī
Ingars Ivanovs
Foto: Renārs Buivids, www.beachvolley.lv

28. un 29. jūnijā Jēkabpilī notiks otrais ERGO Open Latvijas pludmales volejbola čempionāta posms vīriešu duetiem. Par vietu uz augstākā goda pjedestāla pakāpiena šajā posmā cīnīsies 35 dueti. Visas izšķirošās spēles svētdien tiešraidē būs skatāmas portālā Sportacentrs.com.

Latvijas pludmales volejbola čempionāta posms Jēkabpilī notiks pirmo reizi, bet cīņā par galvenajām balvām šajā posmā dosies 35 dueti, kas ir par 9 vairāk nekā pirmajā posmā, kas notika Rīgā. Jēkabpils smiltīs redzēsim gan pirmā posma uzvarētājus Edgaru Toču/Rihardu Finsteru un ceturtās vietas ieguvējus Haraldu Regžu/Armandu Āboliņu (viņi gan šobrīd cīnās Satellite turnīrā Šveicē, un uz Jēkabpili dosies vien gadījumā, ja neiekļūs pamatturnīrā), gan arī citus spēcīgos Latvijas pludmales volejbola duetus. Starp favorītiem noteikti var minēt Ingaru Ivanovu un Tomu Vanagu, kuri pēdējā laikā Latvijas čempionāta apritē redzēti reti.

„Volejbols gan Latvijā, gan Jēkabpilī ir cieņā. Par to liecina Latvijas volejbola izlašu sasniegumi, kā arī Jēkabpils jauniešu aizrautība un uzvaras pludmales volejbola turnīros. Latvijas pludmales volejbola čempionāta posma norise Jēkabpilī ir kā lielisks atspēriena punkts volejbola tradīciju nostiprināšanai Jēkabpilī un piemērs tam, ka sports var būt gan lielisks brīvā laika pavadīšanas veids, gan arī dzīvesveids,” pirms gaidāmā posma Jēkabpilī saka Jēkabpils Domes priekšsēdētājs Leonīds Salcēvičs.

Sestdien, 28.jūnijā, notiks kvalifikācijas un pamatturnīra grupu spēles, bet svētdien, 29.jūnijā, tiks aizvadītas pamatturnīra izslēgšanas spēles un cīņas par godalgotajām vietām. Svētdien ikviens ir aicināts izabudīt gan pludmales volejbola kaislības un emocijas spēļu laukumos, gan arī piedalīties dažādos konkursos un atrakcijās, kur būs iespēja tikt pie vērtīgām atbalstītāju sarūpētām balvām. Skatītājus priecēs arī divas karsējmeiteņu grupas – BK „Jēkabpils” karsējmeitenes un „Glamorous Dance studio”, kuras cīnīsies par iespēju piedalīties karsējmeiteņu konkursa finālā un tikt pie titula „Labākā pludmales volejbola karsējmeiteņu grupa”.

Sacensību norises vieta: Jēkabpils, sporta pilsēta "Dinamo" (Viestura iela 10b).

Visas izšķirošās spēles svētdien tiešraidē būs skatāmas portālā Sportacentrs.com.

     [+] [-]

, 2014-06-26 11:26, pirms 10 gadiem
būtu jau forši ja kāds varētu pateikt kurā vietā notiks! Jēkabpils ir bisķīt liela

     [+] [-]

, 2014-06-26 11:47, pirms 10 gadiem

     [+] [-]

, 2014-06-26 12:05, pirms 10 gadiem
Pierēķini 20 min tilta šķērsošanai J-pilī un autiņu diezgan tālu jāatstāj būs

     [+] [-]

, 2014-06-26 16:26, pirms 10 gadiem
stroller575 rakstīja: Pierēķini 20 min tilta šķērsošanai J-pilī un autiņu diezgan tālu jāatstāj būs
Tilts brīvdienās būs vaļā, bet tie, kas uz to skatās šķībi, var izmantot jauno šoseju daugavas otrā krastā. Mašīna nebūs jāatstāj tālu.