Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Sorokins/Buivids netiek "Grand Slam" pamatsacensībās Stavangerā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Sorokins/Buivids netiek "Grand Slam" pamatsacensībās Stavangerā
Ruslans Sorokins un Edvarts Buivids
Foto: fivb.org

Norvēģijas pilsētā Stavangerā šodien sākusies kvalifikācija Pasaules tūres "Grand Slam" posmā. Latvijas pludmales volejbola duets Ruslans Sorokins un Edvarts Buivids pirmajā mačā piekāpās krieviem (0-2) un netika tālāk.

Sorokins/Buivids kvalifikācijā izlikti ar 19.numuru, bet krievi Sergejs Prokopjevs un Grigorijs Gončarovs kotējas nedaudz augstāk (#14). Pirmajā setā jau no paša sākuma labāki bija pretinieki, un mūsējie bija iedzinējos līdz pat beigām (15:21). Arī otrajā setā groži bija pretinieku rokās, šoreiz Latvijas pāris gan spēja līdzsvarot rezultātu (17:17), tomēr galotnē krietni veiksmīgāk nospēlēja krievi (18:21).

Kā jau ziņots, aprīļa beigās Sorokins/Buivids piedalījās Šanhajas "Grand Slam" kvalifikācijā, kur pirmajā spēlē piekāpās Mārtiņam Pļaviņam un Aleksandram Solovejam (18:21, 21:23), savukārt Ķīnas "Open" un Krievijas "Open" pamatsacensībās Sorokins/Buivids tika līdz izslēgšanas spēļu pirmajai kārtai.

Stavangeras kvalifikācijā šodien cīņu turpina Pļaviņš/Solovejs, savukārt tikmēr pasaules ranga vicelīderi Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš jau gaida pretiniekus pamatturnīrā, kas risināsies līdz 29. jūnijam.

Izmantotie resursi:
www.fivb.org

     [+] [-]

, 2014-06-25 13:47, pirms 10 gadiem
Abi uz Jēkabpili sestdien!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-06-25 14:18, pirms 10 gadiem
dale rakstīja: Kur PEDA?
Veel Liigo