Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Samoilovs: „Pasaules kausa posmi nav nekādi sētas mači

Samoilovs: „Pasaules kausa posmi nav nekādi sētas mači”
Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.fivb.com

"Polijā jāsāk ar kvalifikāciju, jātiek pamatturnīrā, lai iekrātu pēc iespējas vairāk reitinga punktu pirms pasaules čempionāta," pirms nākamajā nedēļā gaidāmā FIVB pasaules kausa posma pludmales volejbolā portālam eSports.lv pastāstīja Aleksandrs Samoilovs.

Sezonas pirmajā pasaules kausa posmā, kurā startēja Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins tika izcīnīta 25. vieta. Jau pirmdien Latvijas duets dosies uz Poliju, kur trešdien uzsāks dalību savā otrajā sezonas pasaules kausa posmā.

"Ruslans atbrauca tikai trešajā maijā, sākām trenēties ceturtajā. Pasaules kausi jau nav nekādi sētas mači, visi trenējas krietni vien nopietnāk un ilgāk nekā mēs. Līdz ar to uz neko daudz labāku cerēt nevarējām. Aizbraucām paskatīties kādā formā šobrīd esam uz pārējo fona un saprast pie kā vairāk jāstrādā. Mūsu lielākie mīnusi ir nesaspēlētība un tas, ka es esmu mainījis pozīciju – šobrīd spēlēju aizsardzībā un man vēl daudz jāstrādā. Tāpat arī Ruslans saprata, kas viņam jādara blokā un pie kā "jāpieliek". Epizodiski spēlējām ļoti labi, taču bieži iekrita "bedres". Sezonas sākumā jāgatavojas pasaules čempionātam un uz to jau jācenšas būt labākā formā,” uz pirmajā pasaules kausa posmā (Romā) sasniegto atskatījās Aleksandrs Samoilovs.

Treniņu grafiks Ruslanam ar Aleksandru ir ļoti saspringts. "Trenējamies trīs reizes dienā, ja sliktāki laika apstākļi, tad divas. Lielākoties trenējamies kopā ar junioriem Aleksandru Soloveju un Rihardu Finsteru. Par sparing partneriem nevaram sūdzēties – vienam no čaļiem augums ir divi metri, otram nedaudz mazāk."

"Polijā jāsāk ar kvalifikāciju, jātiek pamatturnīrā, lai iekrātu pēc iespējas vairāk reitinga punktu pirms pasaules čempionāta," mērķus Mislovices posmā portālam eSports.lv atklāja Samoilovs.

Mislovicē startēs vēl viens Latvijas duets - brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi.


, 2009-05-24 18:18, pirms 15 gadiem
lai izdodās sezona!
Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs. Foto: Jānis Riņķis, VK Saldus

Bedrītis/Rinkevičs "Challenge" sērijas pamatturnīrā sasniedz izslēgšanas spēlēs

LETA. Latvijas duets Ardis Daniels Bedrītis/Artūrs Rinkevičs piektdien Ķīnā profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas pamatturnīrā divos mačos izcīnīja vienu uzvaru, kas ļāva iekļūt izslēgšanas spēlēs.
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.