Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pirmajā ''Grand Slam'' posmā triumfē Brazīlijas un ASV dueti

Krišs Upenieks

Pirmajā ''Grand Slam'' posmā triumfē Brazīlijas un ASV dueti
Labākie vīriešu dueti Pekinā
Foto: fivb.org

Šonedēļ Ķīnas galvaspilsētā Pekinā tika aizvadīts šīs sezonas pirmais ‘’Grand Slam’’ posms pludmales volejbolā. Vīru konkurencē triumfēja brazīlieši Alisons un Emanuels, bet dāmām spēcīgākās bija ASV duets Velša/Meja Trīnora.

Latviju pirmajā ‘’Grand Slam’’ pārstāvēja trīs dueti. Vīriem labākie no mūsējiem bija Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, kuri turnīru noslēdza augstajā devītajā vietā, bet Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš šoreiz palika 17. Latvijas labākās pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone nepārvarēja kvalifikācijas barjeru.

Par uzvarētājiem vīru konkurencē šajā turnīra kļuva Brazīlijas duets Alisons/Emanuels, kas finālā trīs setos ar 15:21, 21:19, 15:8 apspēlēja vāciešus Brinku un Rekermanu. Trešo vietu pārsteidzoši ieguva ar 19. numuru izsētais Šveices pāris Bellaguarda un Hoišers. Galvenie turnīra favorīti Rodžers un Dalhauzers no turnīra izstājās savainojuma dēļ.

Sievietēm meistarīgākas šoreiz izrādījās amerikānietes Velša un Meja Trīnora. Finālā viņas apspēlēja turnīra lielāko pārsteigumu, ar 31. numuru izsētās Holtviku un Semleru (Vācija) – 21:14, 24:26, 15:9. Bronzas godalga tika citam ASV duetam Rosa/Kesija.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

  +1 [+] [-]

, 2011-06-12 00:42, pirms 13 gadiem
nu nekas, drīz arī mūsejie triumfēs šādā mērogā!!!