Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Regža turnīru Brazīlijā sāk ar zaudējumu

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža ar zaudējumu sākuši Brazīlijas pilsētā Masejo notiekošo Pasaules kausa tūres otro posmu. Pirmajā mačā latvieši ar 0-2 (21:23, 13:21) atzina amerikāņu Teodora Brunera un Šona Rozentāla pārākumu.

Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža sezonu sāka Irānā, kur Pasaules kausa tūres pirmo posmu sāka ar uzvaru pār Ķīnas duetu, bet pēc tam piedzīvoja trīs zaudējumus. Tādējādi latvieši ierindojās 17. vietā, nepārvarot izslēgšanas turnīra pirmo kārtu. Arī Brazīlijas pilsētas Masejo smiltīs Pļaviņam un Regžam neklāsies viegli, jo grupa patrāpījusies sevišķi spēcīga. Pirmajā mačā Latvijas duetam pretī stājās Teodors Bruners un Šons Rozentāls no ASV, kuri, lai arī izlikti vien ar 16. numuru, ir vieni no turnīra favorītiem.

Pirmo setu ar diviem gūtiem punktiem ievadīja latvieši, bet brīdi vēlāk iekrāja arī trīs punktu pārsvaru (5:2). Bruners ar Rozentālu atbildi parādā tomēr nepalika, vispirms sadledējot deficītu līdz minimumam un pēc tam arī pārņemot vadību (7:6). Līdz tehniskajam pārtraukumam cīņa ritēja punkts punktā, minimālā vadībā atpūtā dodoties Pļaviņam un Regžam (11:10). Latvijas duets arī pēc pārtraukuma spēlēja labi, izvirzoties vadībā ar 16:14, bet tad sekoja pretinieku izrāviens, ASV pārim nonākot vadībā ar 17:16. Latviešiem vajadzēja atspēlēt vairākas setbumbas, bet pie trešās Bruners ar Rozentālu guva izšķirošo punktu, gūstot panākumu ar 23:21.

Otrā seta ievadā cīņa ritēja punkts punktā, minimālā vadībā turoties te ASV, te Latvijas pludmales volejbolistiem. Pirmie izrāvienu veica Bruners un Rozentāls, no sev negatīvā 6:7 panākot pozitīvo 10:7. Līdz tehniskajam pārtraukumam amerikāņi palielināja savu pārsvaru līdz četriem punktiem, kas latviešiem lika saņemties, lai nezaudētu šo maču. Situācija pēc atpūtas neuzlabojās, ASV duetam droši kontrolējot seta gaitu, kas noveda arī pie pārliecinošas uzvaras setā un mačā ar 2-0 (23:21, 21:13).

Grupu turnīra otro spēli Pļaviņš un Regža aizvadīs plkst. 00:40 pēc Latvijas laika, tiekoties ar pirmo numuru izliktajiem mājiniekiem Evandru/Pedru Solbergu.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

  +1 [+] [-]

, 2016-02-24 17:33, pirms 8 gadiem
Bahmatova(s) komentāri liecina par dziļām problēmām personīgajā dzīvē un ar galvu tai skaitā. Žēl, jūtu jums līdzi.

     [+] [-]

, 2016-02-24 23:23, pirms 8 gadiem
bahmatova rakstīja: Man liekas, ka lietas jāsauc īstajos vārdos, tas tikai nāk par labu. Bet,kas attiecas uz izteikto līdzjušanu ,tad varu ieteikt veikt ārpuskārtas tualetes apmeklējumu.
Psihiskas problēmas jāārstē, tās var kļūt dziļākas, bīstamākas. Bet, cerams, ka jums viss būs labi.