Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un T.Šmēdiņš aicina uz pludmales volejbola nometni Turcijā

Jānis Celmiņš

Beach Box pludmales volejbola halle ir sarīkojusi pludmales volejbola saimei kārtējos svētkos – pludmales volejbola nometni kopā ar Aleksandru Samoilovu un Tomu Šmēdiņu.

Pateicoties mūsu lieliskā sadarbības partnera GoAdventure atbalstam, esam sarūpējuši otro pludmales volejbola nometni, un šoreiz tā būs oktobrī, Turcijas kūrortpilsētā Side.

Piedāvājam Tev apdrošināties pret tumšo un lietaino rudeni un pagarināt vasaru, dodoties ar mums uz saulaino un silto Turcijas pludmali, kur labāko pludmales volejbolistu un pieredzējušu treneru vadībā, Tev būs unikāla iespēja trenēties līdzīgi kā to dara profesionāli sportisti, izmantojot īpaši izstrādātu treniņu programmu. Ārpus treniņiem būs pieejamas daudz dažādas interesantas aktivitātes, garlaicīgi nebūs. Ceļojumu operators GoAdventure nodrošina īpaši pievilcīgas cenas nometnes dalībniekiem. Atceries, ka vietu skaits ir ierobežots!

Treniņus vadīs un treniņu programmu ir izstrādājuši – Aleksandrs Samoilovs, Toms Šmēdiņš.

Dalības maksa ietver

1) 14/10/2014-23/10/2014 9 naktis 5 zvaigžņu viesnīcā (Euphoria Palm Beach Resort)
2) dzīvošana “viss iekļauts” (cenā iekļauta ēdināšana, bezalkoholiskie un alkoholiskie dzērieni)
3) lidojums un transfērs
4) īpaši izstrādāta treniņu programma
5) kopīgi pavadīts laiks ar pludmales volejbola eliti
6) bezmaksas volejbola laukumi un bumbas
7) nometnes dalībnieku turnīrs
8) nometnes krekls, inventārs un pārsteiguma balvas no nometnes atbalstītājiem

Nakšņošana

Euphoria Palm Beach Resort ir pieczvaigžņu viesnīca, kas atrodas Side reģionā pašā Vidusjūras krastā. Pateicoties šī reģiona arheoloģijas un dabas skaistumam, šo vietu dēvē par Turcijas Rivjēru.
Pēc 2012. gādā veiktās plašās rekonstrukcijas, viesnīca spēj piedāvāt greznu atpūtas un pakalpojumu sistēmu „ultra all inclusive”. Viesiem tiek piedāvāta piekļuve privātai pludmalei un 3 peldbaseiniem viesnīcas teritorijā.
Papildus viesnīcā viesi var izmantot 7 restorānus, 5 bārus, Spa relaksācijas centru un tradicionālo turku pirti.
Visos viesnīcas numuros ir gaisa kondicionētājs, mini bārs un satelīttelevīzija. Katram numuram ir arī balkons vai terase ar skatu uz dārzu, baseinu vai jūru. Viesnīcas teritorija un piedāvājums ir tik plašs, ka spēj ieinteresēt gan mieru un klusumu meklējošus romantiķus, gan ģimenes ar bērniem, gan ballēties gribošus aktīvistus te regulāri notiekošajās pludmales putu ballītēs.

Pieteikšanās un cenas

Pieteikties nometnei Tu vari, aizpildot un nosūtot anketu uz e-pastu daniels@beachbox.lv, anketa atrodama te: beachbox.lv Vairāk par nometni Tu vari uzzināt, zvanot pa tel. 29490707 vai Beach Box nometņu mājas lapā Pludmales volejbola halle «Beach Box»

Cena vienam dalībniekam, maksājot visu summu bez avansa maksājuma: 810 EUR.

Izvēloties maksāt ar avansa maksājumu: 850 EUR

Avanss 30% 255 EUR
Atlikusī summa jāiemaksā līdz 8. septembrim

Nometnes dalībnieka vieta tiek rezervēta pēc līguma parakstīšanas un avansa ieskaitīšanas kontā! Atgādinām, ka vietu skaits ir ierobežots.