Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Vējš nerimstas, Marseļas "Grand Slam" turnīrs varētu atsākties ceturtdien

Jānis Celmiņš

Vējš nerimstas, Marseļas "Grand Slam" turnīrs varētu atsākties ceturtdien
Marseļas "Grand Slam" turnīra korti vēju apvīti...
Foto: www.fivb.com

Francijas pilsētā Marseļā notiekošā FIVB "Grand Slam" turnīra pludmales volejbolā spēles varētu tikt atsāktas ceturtdien. Jau ziņojām, ka šorīt sacensību norises vietā pūta spēcīgs vējš (brāzmās līdz 80 kilometriem stundā) un sacensības uz nenoteiktu laiku tika atceltas.

Sākotnēji sacensības tika atliktas uz pievakari, pulksten 15.00 pēc vietējā laika, taču vējš nerimās un šobrīd pieņemts lēmums sacensības turpināt rīt no rīta. "Tā ir Marseļa," teica sacensību tehniskais direktors Eds Darkičs, kurš pats savulaik bijis pludmales volejbolists un Marseļā startējis trīs reizes – 1994., 1995., 1996. gadā.

"Mēs izskatījām iespēju atsāk sacensības ik pāris stundas, taču situācija arī vakarā nav mainījusies. Labi, ka šajā turnīrā sacensības notiks pēc vienmīnusa sistēmas, kas dod iespēju mums "iedzīt" sacensības, izspēlējot vairāk spēļu vienā dienā," teica Darkičs.

Dāmu konkurencē šodien bija paredzēts izspēlēt pamatturnīra otrās kārtas spēles, bet vīriem pirmos pamatturnīra kārtas mačus. "Pēc FIVB reglamenta mēs dienā varam izspēlēt 56 spēles," teica Darkičs, piemetinot, ka rīt plānots aizvadīt visas 32 šodien paredzētās spēles un iespējami vairāk ceturtdien ieplānotās spēles.

Jau ziņojām, ka Latvijas vīru duetiem Samoilovam / Sorokinam un Pļaviņam / Šmēdiņam šodien bija paredzēts izspēlēt pamatturnīra pirmās kārtas.

Izmantotie resursi:
fivb.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja