Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņam/Regžam neizdodas iekļūt Bādenes pamatturnīrā

Pļaviņam/Regžam neizdodas iekļūt Bādenes pamatturnīrā
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: FIVB

Eiropas čempionāta posmā Bādenē (Austrijā) šodien pamatturnīram tomēr nespēja kvalificēties Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, kuri pēc uzvaras pirmajā kārtā piedzīvoja neveiksmi dramatiskā otrās kārtas spēlē.

Kvalifikācijas pirmās kārtas spēlē Pļaviņš un Regža divos setos pārspēja francūžus Masimu Tjersī un Romēnu di Džantommazo. Jau no pirmā seta sākuma latvieši ieguva stabilu vadību, ko izdevās nosargāt līdz pat seta beigām, svinot gana pārliecinošu uzvaru ar 21:16. Otro setu labāk iesāka Francijas pludmales volejbolisti, kuriem izdevās iekrāt nelielu vadību. Tomēr līdz seta vidum latvieši starpību sadeldēja, un uzvarētājs izšķīrās galotnē, kurā veiksmīgāk darbojās Pļaviņš un Regža - 21:18.

Izšķirošajā, kvalifikācijas otrās kārtas spēlē Pļaviņš un Regža trīs setu cīņā piekāpās Vācijas duetam Armīnam Dollingeram un Jonatanam Erdmanam. Pirmais sets ieilga un latviešiem tajā izdevās svinēt uzvaru ar 26:24, bet otrajā setā tika piedzīvots zaudējums ar 18:21. Ne mazāk spraigs izvērtās arī izšķirošais, trešais sets, kurā Pļaviņš un Regža piedzīvoja zaudējumu ar 13:15, tādējādi piekāpjoties 51 minūti ilgajā cīņā.

Vīriešu pamatturnīrā vietu automātiski nodrošinājuši Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri dalību posmā uzsāks piektdien. Tikmēr vienīgais dāmu pāris – Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka – svinēja uzvaru kvalifikācijas kārtas abās spēlēs un iekļuva pamatturnīrā.

Atgādinām, ka Eiropas čempionāta finālposms šovasar no 16. līdz 20. augustam risināsies Jūrmalā.

Izmantotie resursi:
cev.lu

     [+] [-]

, 2017-06-22 16:57, pirms 7 gadiem
Iesākts labi, cerams gan dāmu duets, gan kungu spēs iekļūt pamatturnīrā. To arī novēlu.

  +2 [+] [-]

, 2017-06-22 19:02, pirms 7 gadiem
Tātad, biedri, Friemaņi, Suveizdas un citi portāla admini! Ja šādi turpināsies nesaistītu video likšana pie rakstiem, pie tam ar automātisku atskaņošanu, būšu spiests ziņot par šo PTAC. Cilvēkiem nav piespiedu kārtā jāskatās tur ievietotās reklāmas un jātērē mobilais internets!

  +1 [+] [-]

, 2017-06-22 20:57, pirms 7 gadiem
Pilnīgi piekrītu augstāk esošajam kungam. Izslēdziet automātisko atskaņošanu. Ka tik par šādu rīcību kāds pants nepienākas.