Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Piektdien "O-Sands" smiltīs "King and Queen of the O-Sands", sestdien – amatieru turnīrs

Jānis Celmiņš

Jaunatklātajos pludmales volejbola laukumos Olimpiskajā sporta centrā (OSC) arī šajā nedēļas nogalē gaidāmi dažādi turnīri. Piektdienu vakari jau tradicionāli pie mums ir Karaļu un Karalieņu vakari, arī šī nedēļas nebūs izņēmums un piektdien pulksten 20:00 startēs jau ceurtais „King and Queen of the O-Sands” turnīrs. Tikmēr sestdien pulksten 10:00 plānots aizvadīt amatieru turnīru, kurā piedalīties var jebkurš spēlēt gribētājs, taču vienā duetā nedrīkst spēlēt spēlētāji, kuri Latvijas kopējā reitingā atrodas 30 labāko skaitā.

„King and Queen of the O-Sands”

Par ekskluzīvajiem „O-Sands” Karaļa un Karalienes kroņiem iespēja cīnīties tiks dota arī šajā piektdienā, kad risināsies jau trešais šāda veida turnīrs. Sacensības kā vīriem tā dāmām risināsies pēc ierastās „king of the beach” sistēmas, kad katrs sacensību dalībnieks cīnās katrs par sevi. Turnīru organizatori informē, ka arī šoreiz vairāk par 32 dalībniekiem (kopskaitā) uzņemt šoreiz nespēs, tāpēc pieteikšanos uz pēdējo brīdi aicina neatlikt. Dalības maksa no cilvēka: 10 EUR, sacensību sākums plkst. 20.00.

Amatieru turnīrs – sestdien

Tikmēr sestdien, iespējams, labākajās smiltīs Rīgā notiks Amatieru turnīrs, kurā piedalīties var jebkurš spēlēt gribētājs, taču vienā duetā nedrīkst spēlēt spēlētāji, kuri Latvijas kopējā reitingā atrodas 30 labāko skaitā. Dalības maksa 20 EUR no komandas, sacensību sākums plkst. 10.00.

Pieteikumus starta abos augstākminētajos turnīros jāsūta uz o-sands@inbox.lv, minot turnīru, kurā vēlaties startēt, vārdu/s un uzvārdu/s, kā arī kontakttālruni. Pieteikumi tiek pieņemti līdz piektdienas vakaram, pulksten 17:00.

Par “O-Sands” pludmales volejbola halli

Olimpiskajā sporta centrā (OSC), Grostonas ielā 6b pieejami četri "O-Sands" pludmales volejbola laukumi, kurus viegli var pielāgot arī, pēdējo gadu laikā popularitāti strauji gūstošajam, pludmales tenisam. Apmeklētājiem pēc treniņiem smiltīs tiek piedāvāta arī sauna. No pulksten 7.00 – 16.00 cena par stundu būs 20 EUR, bet no 16.00 – 23.00 būs jāšķiras no 40 EUR. Tikai oktobrī vakara stundās (no 22.00 – 24.00) laukuma cena stundā ir tikai 28 EUR. Tāpat šobrīd jau notiek arī treniņu grupu formēšana. Par treniņiem visa informācija pieejama zvanot pa tālruni 25150607.

21. un 23. oktobra vakaros (plkst. 21.00) „O-Sands” pludmales volejbola laukumos notiks atvērto durvju dienas, kurās ikvienam pludmales volejbola cienītājam būs iespēja iepazīties ar treniņu iespējām „O-Sands pludmales volejbola skolā”.

Papildu informācija:
https://www.facebook.com/osandsriga
https://twitter.com/O_SANDS_Beach