Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Čehijas pludmales volejbolistes Jūrmalā negaidīti izjauc vāciešu finālu

Čehijas pludmales volejbolistes Jūrmalā negaidīti izjauc vāciešu finālu
Mihala Kvapilova pret Agnesi Caicu
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Jūrmalā notiekošajā Eiropas čempionātā pludmales volejbolā noskaidrotas arī sieviešu turnīra finālistes. Tajā spēlēs vācietes Nadja Glencke un Jūlija Grosnere, kā arī čehietes Kristīna Kolocova un Mihala Kvapilova.

Dienas pirmajā pusfinālā ar piekto numuru izliktās čehietes Kristīna Kolocova un Mihala Kvapilova negaidīti pārspēja ar pirmo numuru izliktās vācietes Šantālu Laburēru un Jūliju Zūdi, kuras vakar ceturtdaļfinālā izslēdza Tīnu Graudiņu un Anastasiju Kravčenoku (21:16, 21:16). Čehietes 45 minūšu ilgā cīņā bija pārākas ar 21:17, 15:21 un 15:11.

Savukārt finālā čehietēm pretī stāsies ar devīto numuru izliktās vācietes Nadja Glencke un Jūlija Grosnere, kuras vakar ceturtdaļfinālā pārspēja savas tautietes, pašreizējās pasaules čempiones un divkārtējās Eiropas čempiones Lauru Ludvigu un Kīru Valkenhorstu (17:21, 21:14, 19:17). Glencke un Grosnere pusfinālā 36 minūtēs tika galā ar 24. numuru izsētajām polietēm Kingu Kolosinsku un Jagodu Gruščinsku (21:13, 21:19).

Finālspēle dāmām paredzēta plkst. 16:15, bet cīņa par bronzu sāksies plkst. 15:00. Atgādinām, ka vīru konkurencē bronzas spēle sāksies plkst. 14:00, bet fināls starp Aleksandru Samoilovu, Jāni Šmēdiņu un Danieli Lupo un Paolo Nikolai sāksies plkst. 17:30.

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball


Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs. Foto: Jānis Riņķis, VK Saldus

Bedrītis/Rinkevičs ar zaudējumu sāk "Challenge" sērijas pamatturnīru

LETA. Latvijas duets Ardis Daniels Bedrītis/Artūrs Rinkevičs piektdien Ķīnā ar zaudējumu uzsāka profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas pamatturnīru.
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.