Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"O-Sands" šajā nedēļas nogalē piedāvā divus "King & Queen" turnīrus

Andris Liepa
Andris Liepa

Nedēļas nogali ievadīs iknedēļas KING/QUEEN vakara turnīrs, kā arī svētdien no rīta 10:00 O-Sands piedāvā piedalīties šāda paša formāta turnīrā, kura kopējais balvu fonds ir 16 000. Balvu fonda valūtu gan varēs noskaidrot tikai turnīra dienā.

Piektdien, 22. janvārī, visiem spēlēt gribētājiem ir iespēja ievadīt nedēļas nogali piedaloties tradicionālajā KING/QUEEN turnīrā. Turnīra sākums 20:00, dalības maksa EUR 10 katram spēlētājam.

Uz šo turnīru dalībnieces un dalībnieki piesakās individuāli un tas nozīmē, ka komandas biedrs nav jāmeklē. Turnīrs tiek izspēlēts vairākās kārtās un katrā no tām spēlētāji izspēlē 3 setus- pa vienam ar visiem no savas grupas dalībniekiem. Jo labāka uzvarēto/zaudēto punktu attiecība, jo augstāka vieta grupā un lielāka iespēja cīnīties par godalgotajām vietām.

Katru mēnesi tiek noteikts kopvērtējuma līderis, kas papildus iknedēļas balvām, savā īpašumā saņem īpašu pulksteni. Šī mēneša turnīru rezultātus, kā arī visas sezonas laikā iegūtos punktus var apskatīt O-Sands mājas lapā: Turnīri – O-SANDS.LV

Šajā turnīrā vietu skaits ir ierobežots- 32 spēlētāji kopā gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē.

Savukārt svētdien, 24. janvārī, O-Sands pludmales volejbola laukumos notiks KING/QUEEN turnīrs ar 16 000 lielo balvu fondu, kuru vēl neizziņotā valūtā sarūpējusi tūrisma aģentūra Travel Time. Arī šajā turnīrā aicinātas pieteikties gan dāmas, gan kungi.

Turnīra sākums 10:00. Arī uz šo turnīru dalības maksa ir EUR 10 katram dalībniekam. Uz abiem turnīriem pieteikumi jāiesūta e-pastā info@o-sands.lv norādot turnīru, uz kuru piesakies, kā arī vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu un telefona numuru. Dalībnieku saraksti pieejami šeit: Microsoft OneDrive - Access files anywhere....

Papildus turnīriem, 23. un 24. janvārī jebkurā laikā laukumu īrei 40% atlaide, kas nozīmē, ka par 1 stundu pludmales volejbola vai tenisa spēles būs jāmaksa EUR 24 nevis EUR 40.