Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"A.C.B." un "Brazīlija" piedāvā tenisa un pludmales volejbola dubultturnīru

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pirmo reizi sporta turnīru organizēšanas vēsturē „A.C.B.” tenisa klubs un Pludmales centrs „Brazīlija” kopīgi rīko dubultturnīru divās kārtās: tenisa dubultspēlē un pludmales volejbolā! Turnīrā var piedalīties ikviens spēlētājs un pierādīt gan sev, gan citiem savu sportisko formu dažādos sporta veidos.

Pirmais A.C.B. un Brazīlija OPEN turnīrs notiks pludmales volejbolā sestdien, 14. augustā, Pludmales centrā „Brazīlija”, Jūrkalnes ielā 100, Rīgā. Nākamajā turnīra kārtā dalībniekiem būs iespēja izmēģināt spēkus tenisa dubultspēlē, kas norisināsies sestdien, 28. augustā, plkst. 12:00 ACB Tenisa klubā, Sēļu iela 12, Mārupē. A.C.B Tenisa klubs un Pludmales centrs „Brazīlija” ir sarūpējuši vērtīgas balvas gan pirmās vietas ieguvējiem, gan arī pārējām godalgotajām komandām!

Dalībai turnīrā spēlētāji var pieteikties nosūtot pieteikuma e-pastu līdz 12. augustam plkst. 12:00 tenisaklubs@acb.lv, rakstot turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, tālruni un e-pastu. Turnīrā var piedalīties visi spēlētāji bez vecuma, dzimuma un profesionalitātes līmeņa ierobežojumiem, kā arī var pieteikt jauktās komandas. Abās turnīra kārtās sākotnēji tiks izspēlēts grupu turnīrs pa četrām komandām katrā grupā, pēc tam pēc iegūtajiem rezultātiem komandas tiks iekļautas Finālturnīrā, kuram precīza izspēles sistēma tiks noteikta pēc pieteikšanās termiņa beigām. Komandas sastāv no diviem spēlētajiem. Reģistrācija turnīriem 14. augustā plkst.11:30 - Pludmales sporta centrā “Brazīlija” un 28.augustā plkst. 11:30 A.C.B. Tenisa klubā, dalības maksa 20 Ls komandai (iekļauta abu turnīru apmaksa).

Balvās:
1. vieta – Wilson tenisa rakete u.c. balvas no Wilson, A.C.B. Tenisa kluba dāvanu karte 2h + treneris, kā arī Micasa pludmales volejbola bumba un „Brazīlijas” 8h dāvanu karte septembrim un veicinošas balvas no „Zelta”.
2. vieta – Wilson somas u.c. balvas no Wilson, A.C.B. Tenisa kluba dāvanu karte 1h + treneris, kā arī „Brazīlijas” 4h dāvanu karte septembrim un veicinošas balvas no „Zelta”.
3. vieta – Wilson balvas, A.C.B. Tenisa kluba dāvanu karte 2h, kā arī „Brazīlijas” 1h dāvanu karte septembrim un veicinošas balvas no „Zelta”.

Visu godalgoto vietu ieguvēji tiks apbalvoti arī ar A.C.B. un Brazīlija OPEN kausiem!

Ar turnīra nolikumu vari iepazīties ŠEIT!