Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Beach Box Camps paplašina pludmales nometņu galamērķu loku un aicina doties krāšņo Dubaiju

Jānis Celmiņš

Pirms trīs gadiem Beach Box pludmales volejbola halle sadarbībā ar Samoilovu un Šmēdiņu ģimenēm aicināja latviešus doties izbraucienā uz pirmo organizēto nometni Ēģiptes pilsētā Hurgadā, kur vienlaikus atrodas arī komandas Samoilovs / Šmēdiņš ziemas sezonas treniņu bāze.

Šajā nometnē piedalījās 24 entuziasti no Latvijas. Treneru korpuss sastāvēja no labākajiem pasaulē: Aleksandrs Samoilovs, Jānis Šmēdiņš, Toms Šmēdiņš, Genādijs Samoilovs un Andris Šmēdiņš, kas katrs sniedza savu unikālu teorētisko un praktisko ieguldījumu dalībnieku treniņos.

Šobrīd Beach Box Camps aiz muguras ir jau 5 nometnes 3 dažādās valstīs – Ēģiptē, Turcijā, Spānijā un dalībnieku skaits vairs neaprobežojas vien ar braucējiem no Latvijas, tā, piemēram, nesenajā nometnē Spānijā, Maljorkas salā nometnē piedalījās pārstāvji no Latvijas, Anglijas, Francijas, Vācijas, Saūda Arābijas, Krievijas, Rumānijas, Itālijas, Grieķijas, Somijas un Zviedrijas. Visu braucēju vienojošā interese par pludmales volejbolu un vēlme ne vien uzzināt vairāk par šo spēli, gūt pieredzi un uzlabot savas iemaņas, bet arī iepazīties ar līdzīgi domājošiem pludmales volejbola mīļiem no visas pasaules ir radījusi fantastiski pozitīvu atmosfēru starptautiskā vidē.

Reaģējot uz notiekošo pasaulē un tūrisma industrijā, Beach Box Camps uz nenoteiktu laiku ir nolēmuši nedoties uz Ēģipti un Turciju, bet nāk klajā ar 3 jauniem galamērķiem šogad. Kā pirmais un tuvākais ir Dubaija – vieta, ko dēvē par pasaules centru, vieta, kur austrumi satiekas ar rietumiem, vecais ar jauno, tradicionālais ar moderno, bezgalīgi tuksneši, zeltainas un plašas pludmales, futūristiskas, greznas celtnes pašā Persijas līča krastā un silta tirkizzila jūra. Dubaijas nometne notiks no 16.-23.martam un būs īpaša galvenokārt ar tās eksotisko atrašanās vietu – nometnes dalībniekiem bez pludmales volejbola, būs iespēja iepazīt šo unikālo pilsētu, dodoties gan kopīgi organizētās ekskursijās, gan citās aktivitātēs. Treneru sastāvs – Aleksandrs Samoilovs, Genādijs Samoilovs, Toms Šmēdiņš. Izvēloties pilnu programmu (Lidojums, transfērs, dzīvošana, sporta paka), izmaksas sastāda 1200 EUR vienam cilvēkam – ar detalizētāku piedāvājumu var iepazīties Beach Box Camps mājas lapā BeachBox Camps

Pie otrā jaunā galamērķa ir pieskaitāma šogad jūlija mēnesī paredzētā Beach Box Camps pludmales volejbola nometne tepat Latvijā – Jūrmalā, kas būs laba iespēja izjust nometņu ierasto atmosfēru tepat Latvijā, neizbraucot no valsts, kā arī sagaidīt dalībniekus no citām valstīm.

Savukārt vasaras izskaņā Beach Box Camps oktobra sākumā dosies uz iecienīto pludmales volejbola nometni Spānijas salā Maljorkā, bet trešais jaunais galamērķis tiek plānots novembrī un tas tiks izziņots vēlāk.

Šobrīd Beach Box Camps aicina pieteikties tieši Dubaija nometnei, kas notiks no 16.-23.martam.

Dubaija, ko dēvē par pasaules centru - tā ir vieta kur austrumi satiekas ar rietumiem, vecais ar jauno, tradicionālais ar moderno, bezgalīgi tuksneši, zeltainas un plašas pludmales, futūristiskas, greznas celtnes pašā Persijas līča krastā un silta tirkizzila jūra.

Kad? 16.-23. marts
Kur? JBR beach
Treneri? Aleksandrs Samoilovs, Genādijs Samoilovs, Smedins Toms
Dzīvošana? Marina View Deluxe Hotel
Tu vari izvēlēties arī citas naktsmītnes, ja vēlies, kā arī lidot ar citu avio sabiedrību, bet mēs Tev noteikti iesakām palikt tieši Marina View Deluxe viesnīcā, jo tikai tā mēs Tev varam garantēt iespēju piedalīties teorētiskajā nodarbībā trenažieru zālē, kā arī Janis Smedins - Aleksandrs SamoilovsFIVB spēles video analīze.

DZĪVOŠANA
Palikšana 7 naktis 4 zvaigžņu apartamentu viesnīcā Marina View Deluxe Hotel, kas atrodas Dubaijas jahtu piestātnes teritorijā, iespēja izvēlēties dzīvošanu 1 vai 2 vietīgā numurā)
Pamatpiedāvājumā iekļauta dzīvošana un ēdināšana ar brokastīm, iespējams izvēlēties arī papildus ēdināšanas vai all inclusive paketi par papildus samaksu).

LIDOJUMS
Tiešais lidojums Viļņa – Dubaija – Viļņa
Bezmaksas transfēru no Rīgas uz Viļņas lidostu nodrošina tūroperators Tez Tour.
16.03. Viļņa - Dubaija 04:00-11:55
23.03. Dubaija - Viļņa 12:45-17:10

SPORTA PRODUKTS
2 treniņi dienā (smiltīs), Beach Box Camps treneru komanda
Kopīgi pavadīts laiks ar pludmales volejbola eliti
Īpaši izstrādāta treniņu programma (Genādija Samoilova stils)
1 teorētiskā lekcija (spēļu video analīze), Aleksandrs Samoilovs*

Sīkāku informāciju un iespējas pieteikties iespējams atrast mājas lapā BeachBox Camps