Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Noslēgusies pirmā "Beach Box" kausa izcīņa

Jānis Celmiņš

Sestdien un svētdien jaunatvērtajā pludmales volejbola hallē „Beach Box” risinājās „Beach Box” kausa izcīņas sacensība kā vīru tā dāmu duetiem. Sestdien vīriešu konkurencē uzvaru svinēja Klāvs Zaļkalns un Jānis Graudiņš, bet dāmu konkurencē svētdien triumfēja Liene Bankava un Līva Rumpe.

Vīriešu turnīrā sestdien kopumā startēja 21 komandas. Līdz finālam aizspēlējās Klāvs Zaļkalns un Jānis Graudiņš, kuriem konkurenci cīņā par pirmo vietu sastādīja Arnis Tunte un Jānis Grīnbergs. Spraigā trīs setu fināla cīņā pārāki bija pirmie, svinot uzvaru visā turnīrā. Finālmača rezultāts – 2:1 (15:17, 15:9, 16:14).

Cīņā par bronzu Vents Graudiņš un Sandris Andrējevs divos setos pieveica Māri Vensbergu un Andi Grambergu – 2:0 (16:14, 15:12).

Svētdien „Beach Box” halles smiltīs devās dāmas, starp kurām veiksmīgākās bija Liene Bankava un Līva Rumpe. Šis duets finālā trijos setos pieveica Emīliju Kristu Rudzīti un Patrīciju Fiļu – 2:1 (13:15, 15:7, 17:15). Cīņā par trešo vietu Ieva Inovska / Elva Andersone visai viegli apspēlēja Ingu Sīli un Vitu Jekimovu – 2:0 (15:7, 15:7).

Sacensību organizatori bija parūpējušies par vērtīgām balvām no kompānijām "Aldaris", "Ar mani atkal runā kaijas", "Beach Box", "Red Bull" un "Syform". Jāpiebilst, ka turnīru kopīgi organizēja „Mārtiņa Pļaviņa Sporta klubs”, Rīgas dome un pludmales volejbola halle „Beach Box”. Turnīra organizatori pauž gandarījumu par šajā nedēļas nogalē paveikto, izsakot cerību, ka šis noteikti nebūs pēdējais šāda veida kopīgi organizētais turnīrs.