Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē notiks cīņa par Latvijas čempionu tituliem

Jānis Celmiņš

Nedēļas nogalē notiks cīņa par Latvijas čempionu tituliem
Armands Āboliņš un Haralds Regža
Foto: beachvolley.lv

Šajā nedēļas nogalē Pludmales Sporta centrā „Brazīlija” risināsies šīs sezonas noslēdzošais Latvijas čempionāta „Zelta OPEN” turnīrs pludmales volejbolā, kurā vīriešu un sieviešu komandas cīnīsies par Latvijas čempionu nosaukumiem.

Vīriešu turnīrā dalību pieteikušas 24 komandas, kuras uzsāks cīņu apakšgrupās, pēc kurām sacensību par Latvijas čempionāta godalgām turpinās 16 labākie dueti. Dalībnieku vidū atrodami gandrīz visi mūsu labākie, izņemot mūsu topa duetus, kuri šajās dienās cīnās Polijā notiekošajā „Grand Slam” turnīrā. Ar pirmo numuru sacensībās izsēti Haralds Regža un Armands Āboliņš, otrais ticis Arnim Tuntem un Ģirtam Glāzeram, bet trešais Tomam Šmēdiņam un Edgaram Točam. Cīņu par godalgām uzsāks, praktiski, visi tie, kuri vēl negatavojas klasiskā volejbola sezonai, kas sola aizraujošas cīņas.

Sestdien visas komandas aizvadīs apakšgrupu cīņas, kurās tiks noskaidrotas tās 16, kuras turpinās cīņas 1/8 finālos. Sestdien tika izspēlēta pirmā kārta izslēgšanas spēļu turnīrā, bet svētdien dienaskārtībā 1/4 fināli, 1/2 fināli, kā arī cīņas par godalgām.

Dāmu turnīrā tikmēr, dažādu apstākļu sakritību rezultātā, startēs vien četri dueti, kuri par Latvijas čempionāta zeltu cīnīsies vien svētdien.

No visiem iepriekšējiem vasaras turnīriem „Zelta OPEN” Fināla posms atšķirsies tieši ar to, ka tajā dueti cīnīsies par Latvijas čempionāta godalgām.

Visas izšķirošās cīņas tiešraidē varēsiet vērot portālā Sportacentrs.com - Svētdien 14:00 Pludmales volejbols: Zelta Open...

Sestdiena, 18. augusts:

09.40 - Pamatturnīra sacensību sākums. Pamatturnīrā komandas spēlē sākotnēji grupu turnīru un pēc tam pēc 16 vienmīnusu sistēmas

Svētdiena, 19. augustā:

10.00 - 1/4 fināls vīriešu komandām
11.00 - 1/4 fināls vīriešu komandām
12.00 - 1/2 fināls sieviešu komandām
13.00 - 1/2 fināls vīriešu komandām
14.00 - Spēle par 3. vietu sieviešu komandām
15.00 - Spēle par 3. vietu vīriešu komandām
16.00 - Fināls sieviešu komandām
17.00 - Fināls vīriešu komandām

Vīru turnīra dalībnieku saraksts: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...
Dāmu turnīra dalībnieču saraksts: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-17 12:57, pirms 12 gadiem
LČ Fināls tika izspēlēts Polijā 16.08.2012.
Uzvarētāji visiem labi zināmi.
''Zelta Open'' turnīra uzvarētājs - tā vajadzētu nosaukt šo turnīru.