Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone pamatturnīru Ālandu salās nesasniedz

Jānis Celmiņš

Minusa un Jursone pamatturnīru Ālandu salās nesasniedz
Inguna Minusa
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f-64

Latvijas pludmales volejbolistēm Ingunai Minusai un Inesei Jursonei nav izdevies sasniegt FIVB Pasaules kausa posma pamatturnīru Somijā. Kvalifikācijas sacensību trešajā kārtā mūsu "bīčistes" atzina Polijas pāra Brosteka / Sovala pārākumu – 1:2.

Pirmajā spēles setā lūzumu latvietes spēja panākt vien seta vidusdaļā, bet līdz seta beigām pārsvaru noturēja, setu noslēdzot ar 21:17. Otrajā setā jau ar pirmajām izspēlēm nelielu pārsvaru iekrāja polietes un tehniskajā pārtraukumā ejot Ingunai un Inesei mīnus trīs – 9:12. Arī seta turpinājumā Polijas "bīčistes" nospēlēja ļoti stabili, neļaujot mūsējām pietuvoties rezultātā. Galotnē viņām bija arī četru punktu pārsvars (18:14), kuru ne bez veiksmes palīdzības latviešu pretinieces arī noturēja – 21:16.

Viss izšķīrās trešajā setā, kuru krietni pārliecinošāk iesāka Brosteka / Sovala, izvirzoties vadībā ar 3:0. Šajā brīdī pārtraukumu pieprasīja latvietes, taču vēlamo rezultātu tas nenesa. Polijas pludmales volejbolistes droši aizsoļoja līdz uzvarai arī trešajā setā – 15:10.

Līdz ar to Latvijas pludmales volejbolistēm FIVB Pasaules kausa posma pamatturnīru sasniegt neizdevās. Līdz ar to jau šajā nedēļas nogalē abas startēs Latvijas čempionāta fināla posmā un cīnīsies par Latvijas čempionu titulu.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...