Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Ar aizraujošām cīņām noslēdzies "Staro Rīga" nakts turnīrs pludmales volejbolā

Jānis Celmiņš

Sestdienas vēlā vakara stundā Olimpiskā sporta centrā, „O-Sands” pludmales volejbola laukumos startēja festivāla „Staro Rīga” ietvaros organizētais pludmales volejbola nakts turnīrs jauktajām komandām – Skanstes kauss. Turnīrā, kurš tika organizēts sadarbībā ar Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta departamentu, uzvaru svinēja komanda ar nosaukumu KEI. Tās sastāvā spēlēja Edgars Šneps, Ilze Minusa un Kristaps Skalbergs.

Turnīrs iesākās ar grandiozu atklāšanas pasākumu, kurā īpaši pieminēti tika visu komandu dalībnieki. Pēcāk sekoja apakšgrupu cīņas, bet vēlāk arī izslēgšanas spēles, kurās likme jau bija pavisam cita. Veiksmīgāki turnīrā izrādījās komandas KEI pārstāvji - Edgars Šneps, Ilze Minusa un Kristaps Skalbergs. Sacensību finālā viņi apspēlēja komandu „Stāri”, kuras sastāvs arī ne mazāk spēcīgs – Agris Vilde, Lana Sorokina un Aigars Bedrītis.

Spēlē par trešo vietu veiksmīgāks izrādījās trio Aivars Bambulis, Elva Eglīte Kaspars Greijs. Šī pludmales volejbola entuziastu trijotne spraigā cīņā pieveica vienību ar nosaukumu „Eridan” - Raimonds Kaviers, Sergejs Karpuņins, Indre Nesakociute. Lai gan turnīrs noslēdzās tikai agrā svētdienas rītā, sacensību dalībnieki un tā organizatori ar paveikto bija apmierināti, gūtas labas emocijas.

Svētdien „O-Sands” pludmales volejbola laukumos turpinās Austrumeiropas Zonālās asociācijas noslēdzošais sezonas posms, kurā startē arī vairākas Latvijas komandas.