Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"O-Sands" pludmales volejbola hallē uzsākta treniņu grupu komplektēšana

Jānis Celmiņš

Olimpiskajā Sporta Centrā, Grostonas ielā 6b atvērta jauna iekštelpu pludmales volejbola halle, kurā pludmales volejbola priekam nu var ļauties ikviens un jebkurā gadalaikā. Jaunā halle piesaista ar mūsdienīgo iekārtojumu un attīstīto infrastruktūru. Kopš aizvadītās nedēļas uzsākta treniņu grupu veidošana treneru Ruslana Sorokina un Atvara Vildes vadībā.

"O-Sands" hallē ir 4 volejbola laukumi, kuros kopā ievests vairāk kā 400 m2 baltās kvarca smiltis, kuras īpaši apstrādātas un ir piemērotas sportiskām aktivitātēm. Volejbola laukumus viegli var pielāgot arī, pēdējo gadu laikā popularitāti strauji gūstošajam, pludmales tenisam. Hallē plašuma sajūtu rada augstie griesti, kas ir augstākie no visām Latvijā pieejamajām pludmales volejbola hallēm, un gaišums. Mūsdienīgais un jaunais aprīkojums rada iedvesmu sportam.

"Šī ir halle, kurā trenēsies gan pludmales sporta profesionāļi, gan iesācēji. Esam radījuši lielisku vietu, kur pilnveidot jau esošās prasmes, iepazīties ar pludmales volejbolu vai vienkārši atpūsties sportiskās aktivitātēs. "O-Sands" halle ir atvērta korporatīviem pasākumiem un sporta treniņiem profesionāļu vadībā," informē "O-Sands" pārstāvis.

"O-Sands" hallē domāts ne tikai par sportisko kvalitāti, bet arī komfortu gan sportistiem, gan viņu līdzjutējiem. Sportistiem ir pieejamas ģērbtuves, dušas un sauna, bet viņu līdzjutējiem - tribīnes ar vairāk kā 100 sēdvietām.

Tāpat "O-Sands" iespējams piedalīties arī treniņos olimpieša Ruslana Sorokina un Atvara Vildes vadībā. Treniņi pieejami gan profesionāļiem, gan iesācējiem. Šobrīd tiek komplektētas treniņu grupas. Sīkāka informācija par treniņu grupām: 25150607

"Mēs, "O-Sands" komanda, mīlam pludmales volejbolu un arī paši ikdienā ļaujamies tā priekam, tieši tāpēc labi zinām, kas ir būtiski sportistiem ikdienas treniņos un turnīros. Šīs savas zināšanas un pieredzi esam ieguldījuši halles labiekārtošanā un nu to var izbaudīt ikviens interesents," tā "O-Sands" pārstāvis.

Papildu informācija:
Mob.: 25774407 (arī laukumu rezervācija)
Grostonas iela 6b, Rīga, LV-1013
https://www.facebook.com/osandsriga
https://twitter.com/O_SANDS_Beach

Par OSC

OSC kopējā platība ir 23 924,63 m2, kurā ar sportu var nodarboties vairāk nekā 2000 cilvēku dienā. Tas paredzēts valsts un starptautiska mēroga basketbola, volejbola, rokasbumbas, futbola, vieglatlētikas, vingrošanas u.c. sporta veidu sacensībām un treniņu procesa nodrošinājumam.

Par "O-Sands"

"O-Sands" ir pludmales volejbola mīļotāju radīta halle Grostonas ielā 6b, kurā ikviens interesents var ļauties populārākajam vasaras sporta veidam. 4 aprīkotos laukumos iespējams piedalīties turnīros amatieriem un profesionāļiem, apmeklēt treniņus vai vienkārši aktīvi pavadīt brīvo laiku kopā ar domubiedriem vai ģimeni.