Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Mežaparka "O-Sands" pludmales volejbola laukumos arī šonedēļ risināsies vairāki turnīri

Jānis Celmiņš

Mežaparka "O-Sands" pludmales volejbola laukumos arī šonedēļ risināsies vairāki turnīri
"SIS kausa izcīņas" 1.posma trīs spēcīgākās komandas

Šajā nedēļas nogalē „O-Sands” pludmales volejbola laukumos Mežaparkā, pie Ķīšezera risināsies kārtējie turnīri. Piektdien risināsies "CABO CAFE King un Queen" turnīri, bet svētdien "BIODERMA kausa izcīņu dāmām" un "SIS kausa izcīņu kungiem". Pieteikšanās uz visiem pasākumiem plānota līdz piektdienai pulksten 12:00, rakstot uz e-pastu o-sands@inbox.lv.

Pirmie turnīri jau aizvadīti

Pirmie turnīri „O-Sands” pludmales volejbola laukumos risinājās aizvadītajā nedēļas nogalē, kad par Lielo karali „CABO CAFE King un Queen” turnīrā vīru konkurencē kļuva Toms Benjavs, "Little king" nosaukumu ieguva Allans Parijancs, bet dāmu konkurencē "Queen of the beach" titulu ieguva Linda Mūrniece.

Svētdien ar aizraujošām cīņām pludmales volejbola laukumos noslēdzās arī pirmie posmi "BIODERMA kausa izcīņu dāmām" un "SIS kausa izcīņu kungiem". Vīru cīņās pirmo vietu izcīnīja Uģis Puķītis un Mārtiņš Dauburs, aiz sevis atstājot Jāni Rudzīti un Māri Orupu, kā arī Edgaru Igauni un Aldi Barkānu. Ne mazāk spraigas un aizraujošas cīņas norisinājās „BIODERMA kausa izcīņā dāmām”, kur savu meistarību apliecināja vārda māsas Inese Garklāva un Inese Kublicka. Otrajā un trešajā vietā ierindojās attiecīgi Marija Neragule/Tatjana Puškina un Krista Jansone/Gunta Paegle.

Turpinājums šonedēļ

Līdzīgi turnīri risināsies visas vasaras garumā, un nākamie plānoti jau šonedēļ. „CABO CAFE „King of the Beach” un „Queen of the Beach” turnīri risināsies piektdienas vakarā, kad sacensības paredzēts sākt pulksten 18.00 (reģistrācija līdz pulksten 17.50). Abi šie turnīri, attiecīgi kungiem un dāmām risināsies pēc ierastās „Kinga” sistēmas, kur dalībnieki mainās pāriniekiem, un beigās tiek noteikts viens spēcīgākais un spēcīgākā. Paredzēts, ka visu jūliju un augustu šo turnīru divi labākie dalībnieki (Lielais karalis un Pagraba uzvarētājs) vīru konkurencē atlasīsies finālam, kas risināsies septembra pirmajā pusē. Ja pietiekamu interesi izrādīs arī dāmas, organizatori sola padomāt par finālposma sarīkošanu arī dāmām. Dalības maksa 8 eur no cilvēka.

Tikmēr svētdien Ķīšezera krastā plānots izspēlēt gan „Bioderma kausa izcīņu dāmām”, gan „SIS kausa izcīņu kungiem”. Šis būs sacensību otrais posms, taču tiek solīts, ka šie turnīri varētu kļūt par labu tradīciju visas vasaras garumā – svētdienās. Piedalīties turnīrā var ikviens spēlēt gribētājs, neatkarīgi no meistarības līmeņa. „O-Sands” pludmales smiltīs laukumu skaits ļaus pēc labākās sirds patiks izspēlēties visiem. Turnīru sākuma laiks pulksten 10.00, reģistrācija līdz pulksten 9.40. Dalības maksa 15 eur no komandas, kā vīriem tā dāmām.

Pieteikšanās uz visiem augstāk minētajiem pasākumiem līdz piektdienai pulksten 12:00, rakstot e-pastu uz o-sands@inbox.lv. Sūtījumā jānorāda dalībnieku vārdi un uzvārdi, kā arī tālruņu numuri, lai nepieciešamības gadījumā organizatori ar dalībniekiem var sazināties. Tāpat jāpiemin, kurās no sacensībām vēlaties startēt.

Ikdienā „O-Sands” pludmales volejbola laukumi pieejami visiem spēlēt gribētājiem. Darbdienās no pulksten 8:00 līdz 16:00 viena laukuma cena stundā ir 8 eiro, bet no 16:00 līdz 23:00 par vienu stundu jāmaksā 12 eiro. Laukumi pludmales volejbola spēlēt gribētājiem ir pieejami arī nedēļas nogalēs (ja nenotiek turnīri), kad sestdien un svētdien to cena visas dienas garumā ir 12 eiro stundā. Tālruņa numurs laukumu rezervācijai: 25774407. Visa informācija par „O-Sands” šeit: https://twitter.com/O_SANDS_Beach un https://www.facebook.com/osandsriga