Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

T.Šmēdiņš un Regža uzvar Latvijas čempionāta posmā Cēsīs

Rolands Eliņš

T.Šmēdiņš un Regža uzvar Latvijas čempionāta posmā Cēsīs
Haralds Regža un Toms Šmēdiņš
Foto: Latvijas Volejbola federācija

LETA. Latvijas pludmales volejbolisti Toms Šmēdiņš un Haralds Regža svētdien Cēsīs uzvarēja valsts čempionāta "Ergo Open" piektajā posmā vīriešiem.

Cēsīs pašmāju čempionāts pludmales volejbolā notika pirmo reizi, bet sacensību finālā ar pirmo numuru izliktie T.Šmēdiņš/Regža ar 2-1 (28:26, 19:21, 15:13) pārspēja pie otrā numura tikušos Mihailu Samoilovu un Kristapu Šmitu.

Savukārt trešo vietu svētdien šajā etapā izcīnīja ar astoto numuru izliktie Atvars Vilde un Toms Benjavs, kuri ar 2-0 (21:16, 21:16) uzveica ar 16.numuru izliktos Aleksandru Nasonovu un Robertu Kļaviņu.

Vīriešiem pašmāju čempionāta sestais posms notiks Jūrmalā, bet noslēdzošais etaps no 23.līdz 25.augustam notiks Ventspilī. Tikmēr dāmām būs četri posmi, no kuriem divi jau aizvadīti.

Pagājušajā gadā Latvijas čempionātā triumfēja Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, bet sieviešu konkurencē uzvaras laurus plūca Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka.

Izmantotie resursi:
LETA