Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs/Šmēdiņš vienā grupā ar ASV, Austrijas un Čehijas pāriem

Rolands Eliņš

Samoilovs/Šmēdiņš vienā grupā ar ASV, Austrijas un Čehijas pāriem
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs
Foto: fivb.org

Hāgas "Grand Slam" pludmales volejbola turnīru Latvijas pāris Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš rīt uzsāks pret Čehijas volejbolistiem Kufu un Dumeku, mača sākums 14:30 pēc Latvijas laika.

Pēc Mārtiņa Pļaviņa un Aleksandra Soloveja zaudējuma kvalifikācijas otrajā kārtā kļuva skaidrs, ka Latviju pamatturnīrā pārstāvēs tikai viens pāris - Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri izlikti ar ceturto numuru. Viņi nonākuši D grupā, kurā spēkosies ar ASV pāri Gibu/Patersonu, austriešiem Dopleru/Horstu un čehiem Kufu/Dumeku.

Pirmā spēle tiks aizvadīta rītdien 14:30 pēc Latvijas laika pret Čehijas pāri, kurš izsēts ar 29. numuru un pamatturnīrā iekļuva pārvarot divas kvalifikācijas kārtas, otrajā no tām pārspējot augstāk izsētos vāciešus Dītelbahu un Korengu. Spēle notiks ceturtajā kortā, kuru video tiešraidē, visticamāk, vērot nevarēs.

Savukārt otrais mačs tiks aizvadīts parīt 11:30 otrajā kortā pret Dopleru un Horstu (izsēti ar 20. numuru), un tas būs pieejams "Laola1.tv" vietnē. Austrieši iepriekšējā "Grand Slam" turnīrā aizcīnījās līdz ceturtdaļfinālam, ieņemot piekto līdz astoto vietu. Latviešu trešā un pēdējā grupu turnīra spēle notiks 17. jūlijā, tiesa, ne spēles laiks, ne korts vēl nav paziņots. Tajā nāksies spēkoties ar amerikāņiem Gibu un Patersonu, kuri izsēti ar 13. numuru. Viņi Gštādē izstājās astotdaļfinālā, vairāk nekā stundu ilgā mačā piekāpjoties brazīliešiem Rikardu un Alvaru Filju.

Nākamajā kārtā iekļūs trīs spēcīgākie pāri, un Samoilovs un Šmēdiņš no grupas izkļuvuši četros no pieciem šīs sezonas "Grand Slam", tiesa, grupas turnīrā nācās apstāties tieši pēdējā turnīrā Gštādē.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

  +1 [+] [-]

, 2014-07-15 23:51, pirms 10 gadiem
TE IR SKAIDRS ,KA BUS Ž.O.P.A

  -1 [+] [-]

, 2014-07-16 02:00, pirms 10 gadiem
te vēl ir varianti iepriekš. posmā paredzēju, ka netiks no grupas, bet te viss būs ok!

     [+] [-]

, 2014-07-16 09:07, pirms 10 gadiem
roalds_bernats_103583 rakstīja: TE IR SKAIDRS ,KA BUS Ž.O.P.A
Lai brauc majaa un nemaz necenšas? haaha

Viņi vēl parādīs

     [+] [-]

, 2014-07-16 09:18, pirms 10 gadiem
spēļu kalendārs pamainījies... pirmā šodien jau 11:30