Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Palameika: "Pludmales volejbols man sniedz daudz prieka"

Palameika: "Pludmales volejbols man sniedz daudz prieka"
Madara Palameika
Publicitātes foto

Jau nākamnedēļ Majoru pludmalē norisināsies Eiropas čempionāts pludmales volejbolā Jūrmala Masters. Pludmales volejbola popularitāte Latvijā ar katru gadu arvien pieaug līdz ar Latvijas sportistu panākumiem pasaulē un pludmales volejbola infrastruktūras attīstību.

Pirms čempionāta tā norises vietā notiks arī koptreniņi labāko pludmales volejbolistu vadībā, un tajos piedalīsies arī sabiedrība labi atpazīstami cilvēki, kuri šo sporta veidu izvēlējušies par savu brīvā laika nodarbi. Treniņi norisināsies milzīgajā pludmales volejbola stadionā, ko ieskauj 2330 skatītāju ietilpīgas tribīnes. Tos aicināts bez maksas apmeklēt ikviens, iepriekš piesakoties.

Latvijas rekordiste, šķēpmetēja Madara Palameika atzīst, ka vasarā pludmales volejbols ir viņas iemīļotākais brīvā laika pavadīšanas veids. “Tie ir mani karstie treniņi – saule, jūra, smiltis. Pludmales volejbolu bieži spēlēju kopā ar saviem draugiem un tad varu izsmieties, izkliegties, šis sporta veids man sniedz daudz prieka,” atzīst Madara Palameika.

Inguss Reizenbergs, kokteiļu eksperts, kurš ikdienā rūpējas par Gemoss mārketinga aktivitātēm stāsta, ka abiem ar dvīņubrāli Andri volejbols ir asinīs, jo volejbola spēle apgūta Dundagas vidusskolā pie skolotājas Gundegas Lapiņas, kur ir ļoti stipras volejbola tradīcijas. “Vasarā kopā ar draugiem divas reizes nedēļā braucam spēlēt pludmales volejbolu uz Jūrmalu, kopā ar brāli piedalāmies bārmeņu volejbola turnīros. Esam bieži sastopami Jūrmalas pludmales volejbola laukumos, tur svinam savas dzimšanas un vārda dienas, mūsu privātās svinības vasarā notiek tikai pludmalē.”

Maztraumatisko sporta veidu iecienījis arī Jūrmalas slimnīcas anesteziologs Normunds Aišpurs. “Vasarā pēc darba sēžos uz riteņa un dodos pie jūras spēlēt pludmales volejbolu. Tā ir manas darba atrašanās vietas lieliskā priekšrocība. Volejbola spēles laikā varu lieliski atpūsties, nedomājot par dienas notikumiem,” saka Aišpurs.

Radio dīdžejs un muzikāla restorāna Pacho music cafe īpašnieks Patriks Grīva uzskata, ka pludmales volejbols ir kaislīgākais, stilīgākais un seksīgākais sporta veids. Viņš atzīst, ka Jūrmalas pludmale ar smalkajām smiltīm ir lieliski piemērota pludmales volejbola spēlei. “Mums ir pludmale ar visbaltākajām smiltīm pasaulē, noteikti šovasar izmēģiniet tajā pludmales volejbola spēli,” aicina Patriks Grīva.

2015 CEV Eiropas čempionāts Jūrmala Masters norisināsies no 20. līdz 24. maijam Baltic Beach Hotel & SPA pludmales stadionā Majoru pludmalē. Čempionāts uz Jūrmalu atvedīs 75 spēcīgākos Eiropas pludmales volejbolistu pārus no 25 valstīm. Tas pulcēs Eiropas pludmales volejbolistu eliti un būs lielākais pludmales volejbola notikums, kāds līdz šim noticis Baltijā.

Turnīra ceturtdaļfināla, pusfināla un fināla spēles visi interesenti Latvijā varēs vērot TV 6 kanālā un TV Play interneta vietnē, bet interesenti visā pasaulē – skatīties starptautiskajā interneta TV kanālā “laola1.tv”. Pārējās Latvijas sportistu spēles, sākot ar piektdienas grupu izspēli, ekskluzīvi būs iespējams vērot LMT tīklā mobilajos telefonos un internetā: LMT Straume straume.lmt.lv / Sākumlapa, kā arī delfi.lv, sportacentrs.com.

Informāciju sagatavoja:
Zane Dzalbe
Jūrmala Masters sabiedrisko attiecību vadītāja


, 2015-05-15 13:04, pirms 9 gadiem
Žēl, ka Palameika iznieko potenciālu...
, 2015-05-16 00:39, pirms 9 gadiem
dakots rakstīja: Žēl, ka Palameika iznieko potenciālu...
Varētu, lūdzu, detalizētāk?
, 2015-05-16 12:55, pirms 9 gadiem
Interesanti , ka viņa sevi apmierina , tad tikai ar skepu
Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs. Foto: Jānis Riņķis, VK Saldus

Bedrītis/Rinkevičs "Challenge" sērijas pamatturnīrā sasniedz izslēgšanas spēlēs

LETA. Latvijas duets Ardis Daniels Bedrītis/Artūrs Rinkevičs piektdien Ķīnā profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas pamatturnīrā divos mačos izcīnīja vienu uzvaru, kas ļāva iekļūt izslēgšanas spēlēs.
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.