Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Divas uzvaras Ksjamenas ''Open'' arī Samoilovam un Šmēdiņam

Krišs Upenieks

Divas uzvaras Ksjamenas ''Open'' arī Samoilovam un Šmēdiņam
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs
Foto: FIVB

Ar divām uzvarām divās spēlēs šonakt Ksjamenā (Ķīna) notiekošo FIVB Pasaules kausa ''Open'' sērijas posmu iesāka Latvijas vadošais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš.

Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš aizvadīja ļoti labu pagājušo sezonu, kā rezultātā šobrīd jau var justies itin droši par savu dalību Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs. Pēc ierastās treniņnometnes Ēģiptē Saša un Jānis šogad piedalījušies tikai vienā turnīrā - Riodežaneiro ''Grand Slam'' turnīrā iegūta dalīta 17. vieta.

Samoilovs un Šmēdiņš turnīrā Ksjamenā ir vieni no galvenajiem favorītiem uz uzvaru, tiekot pie sacensību otrā numura. B grupā pretiniekos latviešiem vietējais Ķīnas duets Lins un Lū (31.), labi pazīstamie turki Giginoglu un Gogtepe (15.), kā arī kanādieši Pedlovs un O'Gormans (18.).

Grupu turnīra pirmajā spēlē Aleksandrs un Jānis guva loģisku divu setu uzvaru pret ķīniešiem - 28 minūtēs 21:13 un 21:17.

Turpinājumā bija jāspēlē pret Kanādas pāri, kas noteikti ir kādu solīti meistarībā priekšā ķīniešiem, bet arī pret Pedlovu un O'Gormanu Latvijas komandai problēmas nerādās - 21:15, 21:15.

Naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika Samoilovs un Šmēdiņš aizvadīs grupu turnīra pēdējo spēli, kurā tiksies pret Giginoglu un Gogtepi, kuriem viena uzvara pret Ķīnas duetu. Jau tagad skaidrs, ka izslēgšanas turnīrā Saša un Jānis spēlēs.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

     [+] [-]

, 2016-04-13 09:56, pirms 8 gadiem
Trešajam pārim gan diez ko neiet. Pat uzvara pēdējā spēlē var viņus atstāt aiz borta. Bet par panākumu var uzskatīt, ka viņi tika pamatturnīrā, un biļešu izdevumus atpakaļ dabūs