Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņam un Regžam divas uzvaras, rīt jāspēlē par pirmo vietu grupā

Rolands Eliņš

Pļaviņam un Regžam divas uzvaras, rīt jāspēlē par pirmo vietu grupā
Haralds Regža un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža šodien izcīnīja divas uzvaras Antaljas "Open" grupu turnīrā un nodrošināja vietu izslēgšanas spēlēs.

Dienas pirmajā mačā Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža trijos setos (21:16, 21:23 un 15:11) pieveica Austrijas pāri Aleksandru Hūberu un Robinu Zaidlu. Abi šie pāri turnīrā bija izsēti ar blakus esošiem numuriem – Pļaviņš un Regža bija saņēmuši 16. numuru, kamēr Hūbers un Zaidls startēja ar 17. numuru.

Mača pirmajā setā Pļaviņš un Regža prata uzvarēt ar visai drošo rezultātu 21:16, bet tam sekoja neveiksme otrajā setā. Tas izvērtās ļoti sīvs un intrigas pilns, bet Hūbers un Zaidls prata tikt pie uzvaras ar 23:21. Trešā seta sākumā dominēja Latvijas pāris, izvirzoties vadībā ar 7:2. Austrieši turpinājumā spēja noturēt spēli punkts punktā, taču atspēlēties neprata un piedzīvoja zaudējumu. Tiesa, pašās beigās vēl paspēja radīt intrigu, atspēlējot vairākas mačbumbas, un pietuvoties līdz četru punktu atstatumam (11:15).

Otrajā spēlē turnīrā Pļaviņš un Regža pēcpusdienā pārliecinoši divos setos (21:12 un 21:12) sagrāva mājiniekus, Turcijas pludmales volejbolistus Kemalu Sāhu un Devrimu Alibabu (32.). Tādējādi pēc divām kārtām pa divām uzvarām ir Pļaviņam un Regžam, kā arī nīderlandiešiem Reinderam Numerdoram un Kristiānam Varenhorstam, ar kuriem latvieši tiksies piektdien.

Jau tagad ir skaidrs, ka zemāk par otro vietu grupā Pļaviņš un Regža nenokritīs, bet piektdienas spēlē pret Nīderlandes duetu tiks sadalīta pirmā vieta, kas automātiski ļaus iekļūt astotdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
fivb.org

     [+] [-]

, 2016-05-12 17:32, pirms 8 gadiem
kas bija noticis iepriekšējā posmā ,kad tika atsaukta dalība un kāda ir situācija olimpiskajā rangā