Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Beach Box kauss" jau šajā nedēļas nogalē

Jānis Celmiņš

Sadarbojoties Mārtiņa Pļaviņa Sporta klubam, Rīgas domei un pludmales volejbola centram „Beach Box”, sestdien un svētdien pavisam nesen atklātajā pludmales volejbola centrā (Brīvības gatve 197 B) risināsies „Beach Box kausa izcīņas” kā vīriem tā dāmām.

16. februārī smiltīs dosies vīru komandas. Sacensības norisināsies pēc FIVB pludmales volejbola noteikumiem, un komandai jāsastāv no diviem spēlētājiem. Nekādu ierobežojumu spēlēt gribētājiem nav, tādejādi turnīram dalību var pieteikt ikviens. Maksimālais dalībnieku skaits, ko var uzņemt organizatori ir 28 dueti, tāpēc aicinām turnīram pieteikties savlaicīgi, lai nepaliktu ārpus dalībnieku vidus.

Turnīra izspēles sistēmā paredzēts apakšgrupu turnīrs (tā sākums pulksten 10.00), kuram sekos sacensības pēc tā sauktās „vienmīnusa sistēmas”. Sacenību organizatori būs parūpējušies par balvām no mūsu atbalstītājiem – „ Aldaris”, „Ar mani atkal runā kaijas”, „ Beach Box” „Syform” u.c., kā arī naudas balvu fonds 150 latu apmērā. Paredzēts, ka apbalvošanā piedalīsies pats Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļnieks Mārtiņš Pļaviņš.

Dalības maksa: 15 latu no komandas. Pieteikumus jāsūta uz arnis@beacbox.lv, norādot spēlētāju vārdus un uzvārdus, kontaktpersonas tālruņa numuru un e-pasta adresi. Pieteikumi tiek pieņemti līdz 15. februāra pl. 10.00.

17. februārī cīņā dosies dāmas. Arī šim turnīram ir līdzīgi nosacījumi un noteikumi. Arī daiļā dzimuma spēlēt gribētājas tiek aicinātas pieteikumus sūtīt līdz 15. februāra pulksten 10.00. Arī šajā turnīrā ir ierobežots dalīb komandu skaits – maksimālais 28 dueti.

Ar abu turnīru nolikumiem varat iepazīties Pludmales volejbola halle «Beach Box» sadaļā „Turnīri”.

Par „Beach Box”

365 dienas gadā silta atmosfēra, smiltis un iespēja atpūsties, izkustēties, spēlējot pludmales volejbolu? Pie tam pavisam tuvu Rīgas centram? Par draudzīgām cenām? Esam šo sapni pārvērtuši realitātē, kas nu pieejama ikvienam.

„Beach Box” ir stilīga tikšanās vieta un ļoti labi aprīkota pludmales volejbola halle. Hallē ir pieejami četri pludmales volejbola laukumi, kurus viegli var pielāgot arī citiem pludmales sporta veidiem un izklaides pasākumiem.

Pie mums ir pieejamas visas ērtības. Te ir ierīkota 1000 m2 liela pludmale ar 500 m3 smilšu un 8 m augstiem griestiem. Blakus laukumiem atrodas atpūtas zona ar pludmales bāru. Pie mums ir silti jebkurā gadalaikā un jebkurā diennakts laikā, bet papildus pludmales efektu esam panākuši ar atbilstošiem attēliem pie sienām. Beach Box arēnai ir izvēlēts retro vizuālais koncepts, kas izpaužas gan noformējumā uz fasādes sienas, gan arī ar dažādiem elementiem pašās telpās. Noformējums atgādinās apmeklētājiem par pludmales volejbola vēsturisko dzimteni — veco labo ar sportot un ballēties gribošiem cilvēkiem pārpildīto Kalifornijas pludmali.

Vēl tikai jāpiebilst, ka mūsu arēna atrodas ērti pieejamā un sportiskā vietā — VEF sporta kluba teritorijā Brīvības gatvē 197B, bijušajā basketbola zālē. Nokļūt arēnā var ērti ar auto un sabiedrisko transportu. Visiem klientiem arēnas teritorijā ir pieejama bezmaksas autostāvvieta.

     [+] [-]

, 2013-02-12 12:16, pirms 11 gadiem
Visu cieņu par projektu un konkurenci Brazīlijai!
Bet tiešām iesaku sakārtot ventilācīju, savādāk var kāds arī noģībt. Pagašpiektdien, izejot no halles bija sajūta ka piedzimu no jauna - SKĀBEKLIS!
Redzēji, ka mitruma problēma risināta ar mitruma savācēju, bet TUR VAJAG SKĀBEKLI!
Var jau novērtēt to kā "augstkalnu" retinātā gaisa trenēšanās variantu, bet nezinu vai tas ir vajadzīgs.

Kopumā - galvenais nepadoties!

     [+] [-]

, 2013-02-12 12:30, pirms 11 gadiem
lebis7 rakstīja: Visu cieņu par projektu un konkurenci Brazīlijai!
Bet tiešām iesaku sakārtot ventilācīju, savādāk var kāds arī noģībt. Pagašpiektdien, izejot no halles bija sajūta ka piedzimu no jauna - SKĀBEKLIS!
Redzēji, ka mitruma problēma risināta ar mitruma savācēju, bet TUR VAJAG SKĀBEKLI!
Var jau novērtēt to kā "augstkalnu" retinātā gaisa trenēšanās variantu, bet nezinu vai tas ir vajadzīgs.

Kopumā - galvenais nepadoties!
Piekrītu! + Ja neesat ievērojoši, darbadienās plkst 17:00 visi(!!!) laukumi paliek tukši. Vadība - apskatieties kas notiek, pagariniet lēto laiku. Konkrēti man cenas būtu pieņemamas darbadienās 12Ls, brīvdienās 16Ls. 3 un 4Ls no cilvēka. Vairāk man neliekas pareizi maksāt kaut vai salīdzinot ar tenisa laukumu(iekšējo) cenām.

     [+] [-]

, 2013-02-12 14:13, pirms 11 gadiem
Jāspēlē !