Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas XXVII Universiāde tiks atklāta ar sacensībām pludmales volejbolā "O-Sands" smiltīs

Jānis Celmiņš

Latvijas XXVII Universiāde tiks atklāta ar sacensībām pludmales volejbolā "O-Sands" smiltīs
Foto: asset-tilburg.nl

Starts Latvijas XXVII Universiādei tiks dots ar studentu sacensībām Pludmales volejbolā, kas norisināsies šā gada 16.Oktobrī, Rīgā, “O - SANDS” pludmales volejbola laukumos, Elektrum Olimpiskajā sporta centrā - Grostonas ielā 6b. Sacensību sākums plkst. 10:00. Komandu reģistrācija no plkst. 9:30 līdz 9:45.

Sacensības norisināsies vīriešu un sieviešu konkurencē. Turnīrā var piedalīties visi pludmales volejbola interesenti, kuri studē kādā no Latvijas augstskolām. Maksimālais komandu skaits, kas var pieteikties ir 32 komandas, tāpēc priekšroka būs komandām, kuras pieteiksies ātrāk.

Pieteikšanās turnīram tiek organizēta līdz 13. Oktobrim. Pieteikuma anketa jāsūta elektroniski turnīra organizatoriem uz e-pastu info@o-sands.lv pieteikumā jānorāda spēlētāju vārdi un uzvārdi, dzimšanas datumi, kurā studē, kā arī kontaktinformācija. Ierodoties uz sacensībām obligāti līdzi jābūt studentu apliecībai.

Pieteikuma anketa pieejama šeit: Pieteikumi | Latvijas Augstskolu sporta savienība

Par īpašām balvām būs parūpējušies CIDO, Sportland, Optibet un citi pasākuma atbalstītāji.

Student, nestāvi malā - nāc un sportosim kopā!

Sīkāka informācija un sacensību nolikumi pieejami: Jaunumi | Latvijas Augstskolu sporta savienība
Uzzini jaunumus pirmais un seko līdzi arī Studentu sporta facebook lapai: https://www.facebook.com/LatvianUni...

Informāciju sagatavoja:
LASS izpilddirektore Kristīne Karašniece