Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa un Ņečiporuka neiekļūst U21 pasaules čempionāta pamatturnīrā

Krišs Upenieks

Graudiņa un Ņečiporuka neiekļūst U21 pasaules čempionāta pamatturnīrā
Tīna Graudiņa un Paula Ņečiporuka
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Paula Ņečiporuka Šveices pilsētā Lucernā notiekošajā pasaules U21 čempionātā apstājušās pie vienas uzvaras un nav spējušas iekļūt pamatturnīrā.

Pagājušajā sezonā Tīna Graudiņa un Paula Ņečiporuka triumfēja Rīgā notikušajā Eiropas U17 čempionātā pludmales volejbolā, bet pavisam nesen sekmīgi pārstāvēja Latvijas U19 izlasi klasiskā volejbola laukumā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Tīna un Paula kvalifikācijas turnīrā bija izliktas ar augsto trešo numuru, tādējādi varēja izlaist pirmo kvalifikācijas kārtu, bet turpinājumā izdevās pārspēt spānietes Taņu Moreno un Mariju Karro – 21:6, 14:21, 15:10.

Izšķirošajā spēlē par iekļūšanu pamatturnīrā Latvijas duetam bija jāspēlē pret amerikānietēm Ebrilu Bustamanti un Sūzanu Muno (22.), pret kurām piedzīvots zaudējums 27 minūšu spēlē - 15:21, 14:21.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB