Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

ELKOR Sport pludmales volejbola līgā turpinās cīņa par 5000 ASV dolāru

Jānis Celmiņš

Pagājušo svētdien spraigas cīņas turpinājās Beach Box hallē, kur, kā ierasts, katru otro svētdienu tiek noskaidrots ELKOR Sport pludmales volejbola līgas kārtējā posma uzvarētāji.

Jāatgādina, ka līgas dalībnieki cīnās par galveno naudas balvu 5000 USD un, lai piedalītos lielajā ELKOR Sport līgas finālā, dalībniekiem jāpiedalās vismaz 8 posmos. Lai cīnītos par 4000 USD balvu fondu, kopvērtējumā jāiekļūst labāko 16 komandu sastāvā, savukārt mazajā finālā par 1000 USD balvu fondu cīnīsies komandas no 16. līdz 32. vietai. Atsevišķi tiks apbalvoti arī līgas kopvērtējuma uzvarētāji.

Šis 5. posms, līdzīgi kā iepriekšējie, bija piesātināts ar spraigām cīņām, interesantiem pavērsieniem un pārsteigumiem.

Par labu sniegumu jāuzsaka duets Kalniņš/Nātriņš, kuri demonstrē stabilu sniegumu un jau otro reizi pēc kārtas spēlēja pusfinālā, šoreiz ierindojoties augstajā 3. vietā.

Pirms tam ļoti labi spēlējošie Tunte/Grīnbergs šoreiz pārsteidza ar neizkļūšanu no apakšgrupas.

Interesants fakts ir divu līgas debitantu spēle, kuri aizspēlējās līdz finālam un abi kāpa uz pjedestāla. Līgas „jauniņie” Vilde/T.Šmēdiņš, finālā izcīnot uzvaru, kļuva par 5.posma uzvarētājiem, savukārt otri debitanti - Dauburs/Sakniņš ierindojās augstajā otrajā vietā.

Kā ierasts, Elkor Sport pludmales volejbola līgā iespēja uzvarēt ir ikvienam, par to parūpējušies divi no līgas atbalstītājiem – Fiat oficiālais dīleris Autobrava un sporta klubs F1, uz veiksmi balstītas izlozes kārtībā, izspēlējot attiecīgi Fiat Freemont džipu uz nedēļas nogali ar apmaksātu pusi degvielas bākas vai trenažieru zāles mēneša abonementu abiem komandas dalībniekiem. Tātad 5.posma veiksmīgākā komanda, kura izlozes kārtībā laimēja trenažieru zāles abonementu bija Jānis Ančevskis un Raimonds Henks.

Sestais līgas posms sagaidāms jau pirmssvētku noskaņās – 22.decembrī.

Lielu paldies līgas organizatori saka atbalstītājiem, kas sarūpēja volejbolistiem svētkus: ELKOR Sport, Autobrava, Aldaris, Ādažu čipsi, Isostar, F1, Triumfs, Blue Box, EMJ Metāls, SWH, Sportacentrs.com, Apollo.

Vairāk informācija par ELKOR Sport pludmales volejbola līgu atrodama Pludmales volejbola halle «Beach Box»