Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Prokofjevs/Smirnovs nespējīgi 1/8 finālā un ieņem 9. vietu

Krišs Upenieks

Prokofjevs/Smirnovs nespējīgi 1/8 finālā un ieņem 9. vietu
Toms Prokofjevs un Vlads Smirnovs
Foto: www.cev.lu

Latvijas pludmales volejbolisti Toms Prokofjevs un Vlads Smirnovs ar neveiksmi astotdaļfinālā noslēguši dalību Eiropas U-20 čempionātā. Latvieši otrajā izslēgšanas kārtā bija visai nespējīgi pret austriešiem Ketneru un Menneru, piekāpjoties divos setos.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka ar sesto numuru izliktais Latvijas duets grupu turnīrā izcīnīja trīs uzvaras, uzreiz nodrošinot sev vietu turnīra 1/8 finālā. Šorīt arī noskaidrojās mūsējo pretinieki, un par tiem kļuva austrieši Ketners un Menners.

Mača pirmajā setā Austrijas duets ātri ieguva nelielu trīs četru punktu pārsvaru, ko visu laiku arī turēja. Ik pa brīdim kāds veiksmīgāks posms setā padevās arī latviešiem, bet tā pa īstam apdraudēt pretinieku uzvaru tā arī nespējām - 17:21. Diemžēl otrajā setā Prokofjevs un Smirnovs jau bija pavisam bezspēcīgi. Jau seta sākumā austrieši aizgāja priekšā ar 8:3, un aizķerties Latvijas duets vairs nespēja - 14:21.

Čempionāts noslēgts dalītā 9. vietā, kas ir augstākais rezultāts no Viļņā notiekošajā čempionātā startējušajām Latvijas komandām. Raimonds Liniņš/Kārlis Kauliņš un Alise Pastare/Anete Briņķe ierindojās dalītā 17. vietā.

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja