Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"O-Sands" smiltīs šonedēļ "King & Queen of the O-Sands" un īpašs MIX turnīrs

Jānis Celmiņš

„O-Sands” pludmales volejbola laukumos, Olimpiskajā Sporta centrā, Rīgā šajā nedēļas nogalē plānoti divi turnīri. Jau ierasto piektdienas „Coyote Fly King & Queen of the O-Sands” sacensību papildinās Valentīnas dienas MIX turnīrs ar īpašu pārsteigumu pašiem labākajiem. Pieteikumus abiem turnīriem jāsūta uz info@o-sands.lv līdz piektdienai pulksten 16:00.

Piektdienas ierasti „O-Sands” pludmales volejbola laukumos bijušas „King & Queen of the O-Sands” turnīru dienas, kad sacensību dalībnieki mainoties pāriniekiem cīnās katrs par sevi. Izņēmums nav arī 2015. gads, kad līdzīgi turnīri tiek aizvadīti katru piektdienu, taču šogad ar naktskluba „Coyote Fly” atbalstu. Visi labākie pēc turnīra tiek aicināti uz, iespējams, karstāko ballīti Rīgā, kur pie īpašā „O-Sands” VIP galdiņa būs iespēja relaksēties pēc darba nedēļas un ieskandināt nedēļas nogali.

Turnīra organizatori atgādina, ka uz šiem turnīriem kopējais sacensību dalībnieku skaits ir ierobežots – 32 spēlētāji/spēlētājas kopskaitā. Ņemot vērā, ka interese par šo turnīru ierasti ir ļoti liela, „O-Sands” komanda lūdz pieteikšanos mačiem neatlikt uz pēdējo brīdi. Dalības maksa no dalībnieka paliek nemainīga (10 EUR), turnīra sākums pulksten 20:30. Pieteikumus jāsūta uz info@o-sands.lv līdz piektdienai pulksten 16:00.

MIX turnīrs - Valentīna dienā!

Tikmēr sestdien „O-Sands” smiltīs risināsies šī mēneša īpašais Valentīna dienas turnīrs MIX komandām. Komandas sastāvā jābūt vienam vīriešu kārtas pārstāvi, kā arī vienai dāmai. Vecuma un meistarības ierobežojumu šajās sacensībās nav. Turnīra sākums sestdien plkst. 12:00, bet dalības maksa 20 EUR no komandas. Pieteikumus jāsūta uz info@o-sands.lv līdz piektdienai pulksten 16:00.

Par balvām arī šoreiz parūpēsies „O-Sands” draugi: EMJ metāls, Syform, Fresh flame factory, Nutrilite un CIDO. Valentīna dienas MIX turnīra labākās komandas sagaida īpašs pārsteigums, tāpēc ir vērts pacīnīties par godalgotajām vietām.

Laukumu rezervācija ikdienā pa tālruni: 25774407

Papildu informācija:
https://www.facebook.com/osandsriga
https://twitter.com/O_SANDS_Beach