Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Šmēdiņs pirmās kārtas spēli aizvadīs šodien

Egils Broks
Egils Broks

Pļaviņš un Šmēdiņs pirmās kārtas spēli aizvadīs šodien
Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Renārs Buivids

Šodien dalību Gštādē notiekošajā FIVB "Grand Slam" turnīrā turpinās Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš, bet vietu astotdaļfinālā nodrošinājušie Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins dalību turnīrā turpinās rīt.

Abiem Latvijas pludmales volejbola duetiem šodien izdevās izkļūt ārā no savām apakšgrupām, un turpināt cīņu tālāk.

Pateicoties tam, ka Samoilovs un Sorokins nodrošināja sev uzvaru apakšgrupā, viņiem turnīrs jāturpina rīt, cīnoties astotdaļfinālā, kur viņu pretinieki būs Kunja / Tiāgo un Beness/Kubala pāra uzvarētāji.

Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš savā apakšgrupā ierindojās trešajā pozīcijā. Tas nozīmē, ka turnīru viņi turpinās šodien, uzsākot to no pirmās kārtas, kur viņu pretinieki būs amerikāņi Kīnans/Dženings, kuri turnīrā izlikti ar 15. numuru. Spēles sākums paredzēts pulksten 19.00 pēc Latvijas laika. Spēle norisināsies uz ceturtā korta, kur, diemžēl, nav pieejamas video tiešraides.

Izmantotie resursi: fivb.org

  -1 [+] [-]

, 2010-07-09 17:54, pirms 14 gadiem
weiksmi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja