Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionātā pludmales volejbolā spēlēs trīs Latvijas dueti

Pasaules čempionātā pludmales volejbolā spēlēs trīs Latvijas dueti
CEV apstiprinājusi, ka uz pasaules čempionātu dosies arī Točs ar Finsteru
Foto: www.fivb.org

7. jūnijā tika publiskoti pludmales volejbolistu vārdi, kuri jūlija beigās un augusta sākumā piedalīsies pasaules čempionātā Vīnē. Pasaules labāko 48 pāru skaitā būs arī Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, Mārtiņš Pļaviņš/Haralds Regža un Edgars Točs/Rihards Finsters.

Trešdien, 7. jūnijā, tika paziņoti 96 pāri, kas piedalīsies šā gada pasaules čempionātā Vīnē, – 48 – sievietēm un 48 – vīriešiem. 2 vietas pienācās mājiniekiem, 23 vietas tika noteiktas pēc pasaules ranga, 20 duetus startam pasaules čempionātā izvēlējās reģionālās volejbola asociācijas (pa četriem katra), bet vēl 3 pāriem tiks speciālie ielūgumi.

Samoilovs/Šmēdiņš un Pļaviņš/Regža turnīram Austrijas galvaspilsētā kvalificējās ar pasaules ranga palīdzību. Savukārt Točs un Finsters pasaules meistarsacīkstēm kvalificējās ar Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) izstrādātas kvalifikācijas kārtības palīdzību.

2016. gada septembra sākumā Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs uzvarēja Jūrmalas Masters sērijas turnīrā un nopelnīja Latvijai vienu ceļazīmi uz Vīni. Latvijas Volejbola federācija lēma dalībai sacensībās CEV ieteikt Edgaru Toču un Rihardu Finsteru, kuri šobrīd pasaules rangā ir Latvijas trešais spēcīgākais pāris un iepriekšējās nedēļas nogalē uzvarēja ERGO OPEN 2017 Latvijas čempionāta posmā Jūrmalā. Trešdien CEV apstiprināja Toča un Finstera dalību pasaules meistarsacīkstēs.

Līdzīgi kā Točs un Finsters no Eiropas startam pasaules čempionātā kvalificējās arī Prudels/Kujavjaks (Polija), Bekermans/Flīgens (Vācija) un Koikelkorens/Van Valle (Beļģija).

Sieviešu turnīram Latvijas pludmales volejbolistes nekvalificējās.

Izmantotā informācija:
volejbols.lv
FIVB Beach Volleyball World Championship...

     [+] [-]

, 2017-06-08 00:09, pirms 7 gadiem
LIELVALSTS!

  +1 [+] [-]

, 2017-06-08 08:37, pirms 7 gadiem
Kas ar meičām? Netiek?