Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"O-Sands" laukumos notiks ikgadējais Veterānu turnīrs pludmales volejbolā

Jānis Celmiņš

11.novembrī no plkst.10.00 “O-Sands” laukumos Elektrum Olimpiskajā centrā (Grostonas iela 6b) norisināsies ikgadējais Veterānu turnīrs pludmales volejbolā. Ik gadu šis notikums pulcē plašu apmeklētāju pulku.

Turnīrā aicināti piedalīties vīrieši divās vecuma grupās – 40+ un 50+ (maksimālais dalībnieku skaits kopā – 32 komandas), kā arī sievietes grupā 36+. Katrā komandā jābūt 2 spēlētājiem un var būt arī 1 rezervists.

Izspēles notiks 2 posmos - grupu turnīrā un finālā pēc vienmīnusa sistēmas. Dalībnieku skaits grupās, komandu skaits, kas izies no grupas, setu skaits un punktu skaits setā tiks noteikts atkarībā no komandu skaita. Spēļu tiesāšana notiks pēc atvieglotiem FIVB noteikumiem. Ja būs nepieciešamas atkāpes noteikumiem, tad to izlems tehniskajā sanaksmē turnīra dienā.

Pieteikumi turnīram tiek pieņemti līdz 8.novembrim (ieskaitot). Dalības maksa ir 10 EUR no cilvēka.

Kontaktinformācija – papildu informāciju par turnīru var uzzināt: info@o-sands.lv.;
tālr.+371 25774407.

Pasākuma atbalstītāji: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Isostar Latvija, Pafbet.lv.

Informāciju sagatavoja:
"O-Sands"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja