Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas duetiem ceturtā un septītā vieta EEVZA posmā Gruzijā

Jānis Celmiņš

Latvijas duetiem ceturtā un septītā vieta EEVZA posmā Gruzijā
Edgars Točs un Rihards Finsters
Foto: Vadims Morozovs

Divi Latvijas vīru dueti aizvadītajā nedēļas nogalē startēja Austrumeiropas Zonālās asociācijas (EEVZA) posmā Gruzijā. Ruslans Sorokins un Toms Benjavs sacensības noslēdza 4.vietā, bet jaunie Latvijas čempioni Rihards Finsters un Edgars Točs ierindojās 7.vietā.

Sorokins un Benjavs turnīru iesāka veiksmīgi, svinot panākumus pirmajās divās turnīra spēlēs, pirmo klupienu piedzīvojot trešajā kārtā pret Krievijas duetu Sivolaps/Veličko (1:2), tikmēr Točs un Finsters veiksmīgi pārvarēja turnīra pirmo kārtu, bet otrajā cieta neveiksmi pret vēl vienu Krievijas pāri Bikanovs/Hudjakovs – 0:2.

Turnīrs risinājās pēc tā sauktās divmīnusu sistēmas, kas nozīmēja, ka pirmais zaudējums komandām ļauj turpināt cīņu. Sorokins un Benjavs pēcāk cīnījās atzīstami, aizspēlējoties līdz pusfinālam, kurā ar 1:2 atzina ukraiņu pāra Gordejevs/Babičs pārākumu. Vēlāk spēlē par trešo vietu Sorokina un Benjava duets atkal tikās ar Sivolapu un Veličko, un atkal zaudēja šoreiz divu setu cīņā (0:2).

Jaunie Latvijas čempioni Točs un Finsters tikmēr spēlē par iekļūšanu labāko sešu komandu skaitā bija spiesti atzīt spēcīgā krievu dueta Lešukovs/Ļihoļetovs pārākumu (1:2), samierinoties ar dalītu 7.vietu.

Šonedēļ starptautiskajā arēnā startēs tikai viena Latvijas komanda Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, kuriem priekšā cīņas Meksikā notiekošajā FIVB Open sērijas turnīrā.

Izmantotie resursi:
Eastern European Volleyball Zonal Association

     [+] [-]

, 2015-10-05 14:46, pirms 9 gadiem
Pļaviņš un Regža malači, ka dodas uz Meksiku. Iekļūstot 8-niekā viņi spertu vēl vienu solīti pretī tam, lai tiktu uz Rio bez kontinentālā kausa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-05 17:02, pirms 9 gadiem
tornis rakstīja: Pļaviņš un Regža malači, ka dodas uz Meksiku. Iekļūstot 8-niekā viņi spertu vēl vienu solīti pretī tam, lai tiktu uz Rio bez kontinentālā kausa.
Maza Tev saprašana par nokļūšanu uz RIO......

     [+] [-]

, 2015-10-05 17:27, pirms 9 gadiem
dale rakstīja: Celmiņam LIELS fuj,ka par Major Sērijas finālu nekā neuzraksta...
Man savukārt LIELS prieks, ka esi sekojis šim notikumam. Arī es sekoju
Akmeni savā dārziņā sajutu...

     [+] [-]

, 2015-10-05 19:22, pirms 9 gadiem
Sor/ Ben - 4. vieta - labi, bet kāpēc nav ielikta uzvarētāju bilde? Dalītā 7.vieta tas ir diezgan zemu.

     [+] [-]

, 2015-10-05 21:54, pirms 9 gadiem
Pakāsi visiem, par ko te priecāties...