Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Lece/Ozoliņa un Sorokina/Jursone izstājas Bīles "Masters" kvalifikācijā

Lece/Ozoliņa un Sorokina/Jursone izstājas Bīles "Masters" kvalifikācijā
Marta Ozoliņa un Alise Lece
Foto: Vadims Morozovs

Latvijas pludmales volejbola dueti šodien aizvadīja pirmās spēles Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) "Masters" turnīrā Bīlē (Šveice). Alise Lece/Marta Ozoliņa un Lana Sorokina/Inese Jursone piedzīvoja zaudējumus jau pirmajā kvalifikācijas kārtā.

Alise Lece un Marta Ozoliņa kvalifikācijas pirmajā kārtā zaudēja austrietēm Valērijai Toiflai un Bjankai Zasai. Austrijas volejbolistes uzvarēja 48 minūšu ilgā trīs setu cīņā ar 2:1 (21:19, 17:21 un 15:13).

Lana Sorokina un Inese Jursone 54 minūtēs ar 1:2 (16:21, 21:18 un 13:15) piekāpās Spānijas duetam Esterei Boterei un Amarantai Navarro. Līdz ar to dāmu turnīra pamatsacensībās Latvijas pāri nepiedalīsies.

Vīru sacensību kvalifikācijā Latvijas pārstāvji nepiedalījās, bet turnīra dalībnieku sarakstā ir atrodami trīs pāri. Pamatturnīrā startēs Mārtiņš Pļaviņš/Haralds Regža, bet rezervistu rindās ir atrodami Toms Šmēdiņš/Viktors Koržeņevičs un Ruslans Sorokins/Aleksandrs Solovejs. Grupu sacensības sāksies rīt.

Izmantotie resursi:
cev.lu

     [+] [-]

, 2015-08-06 22:43, pirms 9 gadiem
Sorokina/Jursone meklē sponsorus, kas atbalstīs viņu ceļošanu pa pasauli, bet pat tik daudz kā iekļūt Masters pamatturnīrā nespēj....skumji