Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

papildināts Samoilovs/Sorokins arī otrajā mačā Gštādē izcīna uzvaru

Jānis Pārums

Samoilovs/Sorokins arī otrajā mačā Gštādē izcīna uzvaru
Aleksandrs Samoilovs
Foto: cev.lu

Gštādes (Šveice) "Grand Slam" pludmales volejbola turnīru ceturtdien ar diviem panākumiem iesāka Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, kuri pirmajā M grupas spēlē ar 2-1 pieveica Klemēnu Dopleru un Aleksandru Horstu, bet otrajā dienas spēlē ar 2-0 apspēlēja Hannesu Bringborgu un Stefanu Gunnarsonu no Zviedrijas.

Ar augsto ceturto numuru izsēties Latvijas pludmales volejbolisti ne pārāk veiksmīgi iesāka cīņu pret austriešiem (izsēti vien ar 29. numuru) un zaudēja pirmo setu ar 16:21. Tomēr divos nākamajos Samoilovs un Sorokins spēja apliecināt savu pārākumu un guva uzvaru ar 21:19 un 15:13. Mačs ilga 48 minūtes.

Otro spēli M grupā Samoilovs/Sorokins aizvadīja pievakarē, mērojot spēkus ar zviedriem Hannesu Bringborgu un Stefanu Gunnarsonu, kuri turnīrā izsēti ar 20. numuru. Šī bija abu duetu otrā tikšanās reize šosezon, bet iznākums nemainījās arī šoreiz - Latvijas pludmales volejbolisti bija pārāki ar 2-0 (21:16, 21:16).

Grupas pēdējo, trešo, spēli mūsu pludmales volejbolisti aizvadīs rīt, tiekoties ar 13. numuru izliktajiem itāliešiem Nikolaī Paolo un Danielu Lupo, kas šodien cīnījās mainīgām sekmēm - viena uzvara un viens zaudējums.

Par "Grand Slam"

Atšķirībā no citiem FIVB pasaules kausa posmiem, "Grand Slam" turnīros ir atšķirīga izspēles sistēma. Sākotnēji 32 pamatturnīra pāri tiek sadalīti 8 grupās, pa četriem pāriem katrā. Grupā katrs ar katru izspēlē pa mačam un, lai turpinātu cīņu par titulu, ir jāieņem vismaz 3. vieta. Grupas uzvarētājs jau uzreiz nodrošina vietu 16 labāko skaitā, 2. un 3. vietas īpašnieki aizvada cīņas ar citu grupu šo vietu ieņēmējiem, bet 4. vieta dalību noslēdz ar dalītu 25.-32. vietu. Jāpiebilst, ka pēc grupu turnīra, spēkā stājās "vienmīnusa sistēma" – zaudējums nozīmē turnīra beigas (vienīgais izņēmums ir spēle par 3. vietu).

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-05 17:47, pirms 12 gadiem
Vispār arī makaroni uzvarēja abas spēles

  +2 [+] [-]

, 2012-07-05 17:48, pirms 12 gadiem
Ciekurs egles deels labaakais!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-05 22:59, pirms 12 gadiem
man liekas ka visiem jau ir skaidrs kā notiek izspēle un to beidzamo sadaļu- Par "Grand Slam", varētu vairs nelikt, jo zb jau.. lasa jau tie kas zin pa lielam ap ko lieta grozās, tie kas nezin, tiem tāpat po..uj. a ja autors grib garāku rakstu pastiept, moš sāc katram rakstam par bīču piemest noteikumus? gan jau daudzi nezin kas tas pa zvēru, derētu atkārtot..

  -1 [+] [-]

, 2012-07-06 00:25, pirms 12 gadiem
homo s.sapiens rakstīja: man liekas ka visiem jau ir skaidrs kā notiek izspēle un to beidzamo sadaļu- Par "Grand Slam", varētu vairs nelikt, jo zb jau..
Ko Tu vari pīkstēt?
Labi, es arī par to esmu lietas, kursā, bet gan jau kāds nav. Lai nebūtu tizli komentāri par to, kā notiek izspēle, viss skaidri un gaiši uzrakstīts. Tā ir lieta, ko varbūt katrs bīčists varētu nezināt.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-06 11:49, pirms 12 gadiem
davishs rakstīja: Ko Tu vari pīkstēt?
Labi, es arī par to esmu lietas, kursā, bet gan jau kāds nav. Lai nebūtu tizli komentāri par to, kā notiek izspēle, viss skaidri un gaiši uzrakstīts. Tā ir lieta, ko varbūt katrs bīčists varētu nezināt.
varbūt kāds nav un varbūt katrs bīčists to varētu nezināt? dēļ 5-10%, kas rakstu lasa nezinot par ko iet runa, katreiz nav jāraksta viens un tas pats, pie tam ņemot vērā, ka tas atkārtojuma teksts aizņem 1/3 daļu raksta.. (fool)

     [+] [-]

, 2012-07-06 22:01, pirms 12 gadiem
homo s.sapiens rakstīja: varbūt kāds nav un varbūt katrs bīčists to varētu nezināt? dēļ 5-10%, kas rakstu lasa nezinot par ko iet runa, katreiz nav jāraksta viens un tas pats, pie tam ņemot vērā, ka tas atkārtojuma teksts aizņem 1/3 daļu raksta.. (fool)
Galvenais pastrīdēties un pakasīties. Bez tā nekur, ne?
Tev jau tā teksta daļa vispār nav jālasa.
Turklāt tagad vismaz raksts pēc tāda izskatās. Nevis 2 teikumi un publicē pie svarīgākajiem rakstiem. Gan jau kādreiz šo tēmu nomainīs kaut kas jēdzīgāks, bet pagaidām - arī šāda papildus informācija nav peļama.