Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš šovakar olimpiskajā pilsētā sāks "Rio Open"

Rolands Eliņš

Samoilovs un Šmēdiņš šovakar olimpiskajā pilsētā sāks "Rio Open"
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs
Foto: cev.lu

Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš šovakar sāks "Rio Open" pludmales volejbola turnīru Brazīlijā.

Latviju šajā Brazīlijas turnīrā pārstāvēs tikai mūsu vadošais duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri šorīt nonākuši C grupā. Samoilovs un Šmēdiņš izsēti ar trešo numuru un spēkosies ar Vācijas pāris Fligenu un Bekermanu, mājiniekiem de Paulu un Evaldu, kā arī austrāliešiem Durentu un Soderbergu.

Samoilovs un Šmēdiņš iepriekšējo nedēļu pavadīja Olštinā, Polijā, kur "Grand Slam" turnīrā izstājās ceturtdaļfinālā, savukārt neviens no viņu "Rio Open" grupas biedriem tajā nepiedalījās. Soļa attālumā palika Bekermans un Fligens, kuri spēlēja kvalifikācijā, taču otrajā kārtā zaudēja šveiciešiem Bīleram un Straseram. Vāciešiem gan daudz labāk klājās Longbīčas "Grand Slam", kur abi pamanījās tikt līdz ceturtdaļfinālam, kas ir viņu sezonas labākais sasniegums.

Ar Bekermanu un Fligenu Latvijas pāri tiksies rīt, tāpat kā ar pieredzējušajiem brazīliešiem de Paulu un Evaldu, kuru sezonas augstākā vieta "Open" līmeņa turnīros ir astotdaļfināls Ķīnā. Šo spēļu sākuma laiks vēl nav paziņots, savukārt šodien Samoilovs un Šmēdiņš 21:00 (pēc Latvijas laika) spēlēs pret austrāliešiem Durentu un Soderbergu, kuri izsēti ar 22. numuru. Šī spēle paredzēta trešajā kortā.

Durentam un Soderbergam šis būs pirmais turnīrs vienam ar otru, un šis pāris izveidots ar domu pacīnīties par Rio olimpisko spēļu kvalifikāciju. Bo Soderbergs ir 15 gadus vecāks par savu partneri un "Grand Slam" turnīrā nav iekļuvis kopš 2012. gada, kamēr Kouls Durents šosezon spēlēja "Fuzhou Open" turnīrā Ķīnā, kur ieguva dalītu 17. vietu.

Riodežaneiro turnīra fināls paredzēts sestajā septembrī, bet pēc tam pludmales volejbola sezona pārcelsies uz Sočiem, kur no astotā līdz 13. datumam tiks izspēlēts "Sochi Open".

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

     [+] [-]

, 2015-09-03 15:11, pirms 9 gadiem
Normāls turnīrss....8 komandas no Brazīlijas! WTF?!