Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Regža un Āboliņš Gštādes "Grand Slam" turnīra kvalifikāciju sāks pret Venecuēlas pāri

Jānis Celmiņš

Regža un Āboliņš Gštādes "Grand Slam" turnīra kvalifikāciju sāks pret Venecuēlas pāri
Armands Āboliņš un Haralds Regža
Foto: beachvolley.lv

Latvijas pludmales volejbolisti Haralds Regža un Armands Āboliņš trešdien lūkos iekļūt Gštādē notiekošā FIVB „Grand Slam” turnīra pamatsacensībās. Laviešu pretinieki sacensību pirmajā kārtā būs Venecuēlas pārstāvji Igors Ernandess un Hesuss Villafanē. Lai iekļūtu pamatturnīrā mūsu pārim būs jāuzvar divi mači.

Līdzšinējā sezonā Regža un Āboliņš jau divas reizes (Prāga un Mislovce) centušies iekarot kāda no Pasaules kausa posmu pamatturnīriem, taču līdz šim tas nav izdevies.

Vai trīs lietas Latvijas pārim būs veiksmīgas, redzēsim jau rīt, kad Haralds un Armands startēs Gštādē notiekošā „Grand Slam” turnīra pamatsacensībās. Mūsu puiši kvalifikācijas sacensībās izsēti ar 21. numuru, kas pretiniekos devis cienījamu pāri no Venecuēlas – Igoru Ernandesu un Hesusu Villafanē (12.). Šis pāris šosezon pratis iekļūt gan Pekinas, gan Romas „Grand Slam” turnīru pamatsacensībās, vēlāk nodrošinot attiecīgi 17. un 25. vietu.

Maču Latvijas un Venecuēlas dueti aizvadīs uz otrā laukuma un tā sākums plānots pulksten 11.00 pēc Latvijas laika. Ir cerības, ka mačam varēs sekot arī video tiešraidē kādā no ierastajām interneta vietnēm.

Ar uzvaru pret Venecuēlas duetu latviešiem nepietiks. Ja izdosies pieveikt šo pāri, tad otrajā kārtā pretiniekos būs itāļu brāļi Mateo un Paulo Ingrosso, kuri Romā prata izcīnīt augsto devīto vietu.

Uzdevums mūsu puišiem rīt nebūs viegls, taču kam tagad viegli?

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 11:03, pirms 12 gadiem
Jā, izsisties cauri kvalifikācijai ir ļoti grūti. Veiksmi puiši!