Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Par "King of the Beach" titulu šogad cīnīsies četri olimpieši

Jānis Celmiņš

Par "King of the Beach" titulu šogad cīnīsies četri olimpieši
Aleksandrs Samoilovs titulu ieguva 2010. gadā
Foto: beachvolley.lv

Latvijas Pludmales volejbola līga sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju šogad ceturto reizi organizē īpašu pludmales volejbola šova turnīru „King of the Beach", ar visu četru Latvijas titulētāko pludmales volejbolistu piedalīšanos. Sacensības notiks Pludmales sporta centrā „Brazīlija” 15. jūlijā.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, kad līdzīgos turnīros piedalījās astoņi dalībnieki, šoreiz dalību turnīrā ņems tikai četri. Turnīrs risināsies 15. jūlijā un dalību tajā apstiprinājuši visi četri mūsu labākie „bīčeri” – Jānis Šmēdiņš, Mārtiņš Pļaviņš, Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins.

Vispirms četri spēlētāji, mainot partnerus, katrs ar katru izspēlēs pa vienam pilnam setam līdz 21 punktam. Tas, kurš iegūs olimpisko Pludmales karaļa titulu, tiks noteikts saskaitot setu rezultātus. Uzvarētājs, kā ierasts, būs tikai viens. Turnīrs šoreiz risināsies Pludmales sporta centrā „Brazīlija” un tā sākums paredzēts pulksten 13.00.

Jau pulksten 15.25 abi vadošie Latvijas pāri aizvadīs „Olimpisko milžu cīņu”, kurā tiks izspēlēta pilna spēle starp Pļaviņa / Šmēdiņa un Samoilova / Sorokina duetiem.

Tāpat pasākuma laikā plānota Latvijas Olimpiskās komitejas prezentācija pirms došanās uz Londonu, kā arī grupas „Musiqq” priekšnesumi.

Jāatgādina, ka pirmajos trijos „King of the Beach” turnīros uzvaras guvuši trīs dažādi sportisti – Toms Šmēdiņš, Aleksandrs Samoilovs un Ingars Ivanovs.

Izmantotie resursi:
Latvijas Pludmales volejbola līga

  +1 [+] [-]

, 2012-07-03 12:33, pirms 12 gadiem
Ingars šogad nevinnēs.......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-03 12:48, pirms 12 gadiem
Pļaviņam šogad jāpaņem

  +2 [+] [-]

, 2012-07-03 15:31, pirms 12 gadiem
Sačakarējuši foršu pasākumu Kāpēc tikai 4 un kāda mārrutka pēc "Brazīlijā"

     [+] [-]

, 2012-07-04 00:03, pirms 12 gadiem
Pilniigs sviests..pirmkaart jaanotiek ir pie juuras jo 1.open posms pieraadiija ka skatiitaaji uz Braziiliju nebrauc toties pludmalee pat garaamgaajeejs uzmetiis aci..otrkaart nelogiski ka Ingaram nedod iespeeju aizstaaveet titulu..treshkaart..pirms OS..vai nepietika ilgaa posma lai sistos par rangu un beigaas nedod Dievs neaibraukt uz Londonu? Kaapeec nevar peec speeleem taisiit un ierastajaa formaataa? Vienu vaardu sakot - bardaks!