Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Aicina piedalīties VPVČ 2010 t/c Valleta pilsētas svētku turnīrā

Aicina piedalīties VPVČ 2010 t/c Valleta pilsētas svētku turnīrā
VPVČ pilsētas turnīrs notiks gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē Daliņu pludmalē
Foto: vssk.lv

Šo sestdien, 3. jūlijā, Daliņu pludmalē, Valmieras pilsētas svētku ietvaros, norisināsies Valmieras pludmales volejbola čempionāta 2010 ceturtais posms - t/c „Valleta” pilsētas svētku turnīrs.

Dalībnieku reģistrācija no plkst. 9.00 līdz 9.45, plkst. 9.50 tehniskā sapulce, posma atklāšana plkst. 10.00. Ceturtais posms norisināsies sieviešu un vīriešu grupu konkurencē.

Godalgoto vietu ieguvējiem balvas no posma lieldrauga t/c „Valleta”, kafejnīcas Šķesteri, Red Bull, Čili picas un Stenders. Posma apbalvošana un neoficiālā daļa izklaides centrā Scope, visiem posma dalībniekiem.

Tāpat kā pirmajā posmā, arī šoreiz čempionāta lieldraugs SPORT2000 parūpējies par īpašām aktivitātēm lieliem un maziem pludmales volejbola līdzjutējiem. Darbosies SPORT2000 fanu zona, kurā arī šoreiz visiem interesentiem būs iespēja piedalīties sacensībā par precīzāko servi , kā arī, šī posma īpašajā aktivitātē - fotomirklis "elegantā līdaciņa" un laimēt īpašas balvas no SPORT2000.

Jāatgādina, ka elektroniskā pieteikšanās posmam ir noslēgusies, bet interesentiem ir iespēja pieteikties sacensību dienā, Daliņu pludmalē no plkst. 9.00.

Kā jau ziņots, čempionāta dalībnieki vīriešu grupas konkurencē cīnās par galveno balvu, Novatours 500Ls dāvanu karti, savukārt, sieviešu grupas konkurences kopvērtējuma labākās sportistes baudīs karalisku atpūtu vienā no labākajiem Igaunijas SPA centriem – SPA Estonia.

Čempionātu atbalsta Novatours, SPA Estonia, izklaides centrs Scope, kafejnīca Šķesteri, Sport 2000, t/c Valleta, Valmiermuižas alus, Red bull, BTA apdrošināšana, Čili pica, T - Bode, Stenders, aktīvā tūrisma centrs Eži, Valmieras piens un Valmieras pilsētas pašvaldība. Informatīvais atbalstītājs radio SWH Valmieras studija un Valmiera24.lv.

Skatīt čempionāta afišu un kalendāru: vssk.lv: KALENDĀRS

Informāciju sagatavoja:
Karīna Odriņa
Vidzemes Studentu Sporta kluba
Sabiedrisko attiecību speciāliste