Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Peldētājai Šteinai 29. vieta pasaules čempionātā

Ints Megnis
Ints Megnis

Peldētājai Šteinai 29. vieta pasaules čempionātā
Kristīna Šteina pirms pasaules čempionāta. Foto no sportistes Facebook profila

Latviju pārstāvošā kanādiešu izcelsmes peldētāja Kristīna Šteina pirmdien guva 29. vietu Dienvidkorejā notiekošā pasaules čempionāta 100 metru distancē uz muguras.

Priekšsacīkstēs Šteina distanci veica minūtē un 1,49 sekundēs, par 0,44 sekundēm atpaliekot no sev piederošā Latvijas rekorda. Sportiste par 2,58 sekundēm atpalika no priekšsacīkstēs labāko rezultātu sasniegušās kanādietes Kailijas Meisas, bet pirmajam sešpadsmitniekam, kas sasniedza pusfinālu, viņa zaudēja 0,83 sekundes.

Tāpat pirmdien baseinā kāpa arī Ģirts Feldbergs, kurš ar rezultātu 56,34 sekundes guva 43. vietu 100 metros uz muguras vīriem. Kopā šajā distancē piedalījās 63 peldētāji.

Kā vēstīts, pasaules čempionāta ūdens sporta veidos peldēšanas sacensību pirmajā dienā pirmdien Daņila Bobrovs guva 55. vietu 100 metros brasā. Kopā Latviju meistarsacīkstēs pārstāvēs seši sportisti.