Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource644), Fid:2975, Did:0, useCase: 3

Tikmers nonāk aizdomu ēnā par LOK sadarbību ar sievas uzņēmumiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tikmers nonāk aizdomu ēnā par LOK sadarbību ar sievas uzņēmumiem
Žoržs Tikmers. Foto: F64

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidentam Žoržam Tikmeram intervijā ar LTV raidījumu "Sporta Studija" tika uzdots jautājums par viņa sievu – bijušās un tagadējās – daļēji piederošu uzņēmumu sadarbību gan ar LOK, gan ar olimpiskajiem centriem. Tikmers komentēja, ka nekādus pārkāpumus nesaskata.

Pieci uzņēmumi, kuros līdzīpašnieces ir vai bijušas Žorža Tikmera sievas, bijuši piegādātāji LOK vai olimpiskajiem centriem, piemēram, rūpējas par olimpiešu un funkcionāru ceļošanu, par ēdināšanu, trenažieru īri. Trijos no šiem uzņēmumiem ("SC Kafe", "Fitness Plus" un "Ice Ring") bijušo sievu pēc šķiršanās amatā aizstājusi tagadējā dzīvesbiedre, norāda LTV.

Tikmers norādīja, ka savdabīgajā un aizdomīgajā rokādē nekādi nav iesaistīts.

"Ir konstatēts kāds pārkāpums? Nav. Fakti ir visiem pieejami, un katrs var interpretēt, kā vēlas. Ja ir pārkāpumi, tad jāizskata noteiktā kārtībā kādā no institūcijām. Ar spekulācijām nenodarbošos. Neattīstu cilvēku biznesu. Nekādas īpašas priekšrocības netiek un netiks radītas," teica Tikmers.

Viņš sacīja, ka sadarbošanos ar LOK vai olimpiskajiem centriem vajadzētu komentēt pašām kapitāldaļu turētājām, nevis viņam. "Nekāda īpaša ietekme no manas puses nav bijusi. Tā ir konkrētu pakalpojumu sniegšana komersantam vai LOK. Komersantiem ir akcionāri, tas ir viņu jautājums. Šī situācija jākomentē olimpisko centru valdei."

Intervijas fragments

  -1 [+] [-]

, 2023-04-08 14:31, pirms gada
Ko piesējās Žoržam? Acīmredzot viņam patīk biznesa sievietes, kuras ir speciālistes konkrētā jomā.

  +3 [+] [-]

, 2023-04-08 15:12, pirms gada
Super, vaig naglot klaat sitos vecos bukus, un ne tikai jaunos..

  +3 [+] [-]

, 2023-04-08 15:57, pirms gada
Kādus pārkāpumus Žoržiks lai saskata ? Naudiņa oficiāli tek pastarpināti savās kabatās.Glumš kā citi blēži

  +4 [+] [-]

, 2023-04-08 16:27, pirms gada
Patriekt ar sūdainu mieru. Neko tipa nezin, bet kad vajag, tad visu uzņēmumu daļu sadalījumu un visu pārējo skalda no galvas. Viņš diez visu uzņēmumu ar kuriem LOK ir sadarbíba, īpašnieku sadalījumu šitā no galvas zin? Ir jātriec šitādi ratā un jāaudzina nākošajām paaudzēm, kā šāda "saimniekošana" NAV ok, tikai tā mēs kā valsts varam kkādā labklājības līmenī attīstīties...

  +1 [+] [-]

, 2023-04-08 17:01, pirms gada
Vienkārš jautājums Žoržikam: vai uz visiem minētajiem pakalpojumiem tika organizēts iepirkums, kurā jebkurš attiecīgas nozares pārstāvis varēja pieteikties, vai nē? Ja Nē, tad Žoržikam gan liels nesmukums gan biksēs, gan mundierī.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-08 17:06, pirms gada
Žožiks lāga vecis. Uztur labas attiecības ar visām sievām. Ko lai dara, ja viņam tās ir vairāk kā citiem.

     [+] [-]

, 2023-04-08 18:00, pirms gada
Tagad redzam, kāpēc visi šitie LOK, Ārstu biedrības un vēl veselas virknes "pseido" NVO, kuras pilda valsts deleģētas funkcijas ar pavadošo budžeta finansējumu, ar zobiem, nagiem un ragiem plēsās pret iekļaušanu valsts amatpersonu sarakstos, kuršāda radniecība ir jāuzrāda. Baigās viss izskatās pēc prastiem krūmu bandītiem un zagļiem.
Mūsu NVO, ja kas tāds notiktu, ka sieva sniedz šādus pakalpojumus, sen jau būtu konstatēts kāds nodokļu uzrēķins, bet te trekna sile bez saistībām un apgrūtinājumiem. Nez, kā nu šoreiz atmazgāsies?

     [+] [-]

, 2023-04-09 09:46, pirms gada
Noskatījos interviju, lieliski parāda kādos apmēros ZAGLIS tikmers&co nodokłu maksātāju naudu iepludina savās kabatās