Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Latvijas sēdvolejbola izlase apstājas PČ kvalifikācijas turnīra pusfinālā

Rolands Eliņš

Latvijas sēdvolejbola izlase apstājas PČ kvalifikācijas turnīra pusfinālā
Foto: World ParaVolley

Latvijas sēdvolejbola izlase šonakt Dienvidkorejā ar 0:3 piekāpās Horvātijas izlasei, neiekļūstot pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra finālā.

Latvijas izlase apakšgrupā bija tikusi pie divām uzvarām (pret Kambodžu un Itāliju), bet zaudējusi mājiniecei Dienvidkorejai, kas noveda pie pusfināla pret Horvātiju, pagājušā Eiropas čempionāta ceturtās vietas ieguvēju.

Mūsu izlase pirmajā setā zaudēja ar 17:25, daudz tuvāk uzvarai bija otrajā setā, bet arī tajā tomēr beigās piekāpās (22:25), savukārt trešajā setā Horvātijas izlase jau bija izteikti pārāka, uzvarot ar 25:12.

Šis zaudējums liedzis Latvijas izlasei turpināt cīnīties par vietu pasaules čempionātā. Šajā kvalifikācijas turnīrā no septiņām dalībniecēm uz PČ tiks tikai visa turnīra uzvarētāja, un finālā Horvātija spēkosies ar Taizemi, kas savā pusfinālā pieveica Dienvidkoreju.