Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Gronholms: "Nezinu, ko īsti darīt…"

Gronholms: "Nezinu, ko īsti darīt…"
Markuss Gronholms
Foto: AFP/Scanpix

Divkārtējais WRC rallija uzvarētājs Markuss Gronholms ir neziņā par savu nākotni. Pastāv iespēja, ka nākamgad Gronholms varētu atgriezties WRC rallijā

Jau ziņojām, ka jūlija beigās leģendārais mazo automobiļu ražotājs ''Mini'' oficiāli paziņoja, ka tas 2011. gadā atsevišķos WRC posmos atgriezīsies WRC rallijā. Ar ''Mini'' sadarbosies britu kompānija ''Prodrive", kas paziņoja, ka 2011. gadā tā plāno startēt dažos WRC rallija posmos, bet, sākot ar 2012. gadu, plānots startēt visos pasaules čempionāta posmos.

Nesen Portugālē ar jauno ''Mini Countryman WRC'' automašīnu tika aizvadīti testu braucieni, kuros piedalījās tādi braucēji kā Marko Martins, divkārtējais pasaules rallija čempions Markuss Gronholms, pašreizējais IRC seriāla čempions Kriss Mīke, kā arī talantīgais igaunis Ots Tanaks.

Pēc testiem Gronholms atzina, ka redz potenciālu šim projektam, tāpēc tagad ir jāizvēlas – atgriezties rallijā vai nē. "Nezinu, ko darīt," iesāk Gronholms. "Tas ir ļoti, ļoti nopietns jautājums. Man tagad ir jāizvēlas… Mašīna ir laba, un pēc pirmajiem testiem jutos pozitīvi."

Tiek ziņots, ka "Prodrive" Gronholmam piedāvā atgriezties uz pilnu sezonu, lai soms varētu palīdzēt attīstīt mašīnu. Soms atzīst, ka lēmuma pieņemšanā nauda nekādu lomu nespēlēs. "Ja es atgriezīšos, tas nebūs saistīts ar naudu. Tā ir mana mīlestība sportam un vēlme piedalīties jaunā un aizraujošā projektā," turpina Gronholms.

Atgādināsim, ka šobrīd līgumu ar "Mini" ir noslēdzis IRC seriāla pērnā gada čempions Kriss Mīke.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Jūsuprāt, Gronholms atgriezīsies WRC rallijā vai nē?

  • 71

  • 13



, 2010-09-24 19:47, pirms 14 gadiem
labs,lebs satraucies noteikti!!!!!!!!
, 2010-09-24 20:21, pirms 14 gadiem
goxman rakstīja: labs,lebs satraucies noteikti!!!!!!!!
Ja es būtu lēbs es būtu tikai un vienīgi ieintriģēts
, 2010-09-24 20:48, pirms 14 gadiem
Loebam dziļi pie kājas.Viņam vairs nevienam nav nekas japierāda.Tituli ir kabatā,un tos viņam neviens neatņems.Turklāt Gronholms ar Loebu cīnījušies,un iznākums tam visiem zināms.Ne jau nu Gronholms pēc pāris gadu pārtraukuma atnāks un uzvarēs,nekā.Piedavām vēl Loebs domā par karjeras beigšanu.
Elfins Evans. Foto: Honza Fronek

Evans: "Ņemot vērā jauno punktu sistēmu, par to nav nekāda atalgojuma"

Pēc aizvadītā Horvātijas WRC rallija Elfins Evans atzina, ka, ņemot vērā jauno punktu sistēmu, viņš, izcīnot otro vietu, ieguva "nulles atalgojumu".
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.