Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Aizvadīts tradicionālais veterānu rallijs

Aizvadīts tradicionālais veterānu rallijs
Foto: LAF

Nedēļas nogalē Talsos norisinājās nu jau par skaistu tradīciju kļuvušais LAF Rallija komisijas rīkotais veterānu rallijs, kas ik gadu tiek gaidīts ar patiesu prieku par satikšanos.

Tā mūsu rallija veterāniem ir iespēja ne tikai sportiski pavadīt dienu, bet arī kopīgi atcerēties notikumus un sacensības, kādas tās bija viņu aktīvo sporta gaitu laikā.

Dalībnieki 2 ieskaites klasēs – 2WD un 4WD, veica ātrumposmu Talsu karjerā, kā arī paralēlā slaloma trasē CVS. Uzvaras laurus 4WD klasē plūca Artūra Deikovska / Andra Lipšas ekipāža, savukārt ātrākie 2WD klasē bija Gunārs Gutlands / Edgars Poriņš. Jāpiebilst, ka Gunārs bija arī vecākais dalībnieks šajā rallijā, jo šogad svin 81. gadskārtu.

Latvijas Automobiļu federācija un rallija komisija sveic visus rallija veterānus un aicina arī nākamgad sanākt kopā, lai sacenstos citā Latvijas pusē – nākamgad veterānu rallijs notiks Jēkabpilī.

Izmantotie resursi:
LAF – Latvijas automobiļu federācija


Mārtiņš Sesks. Foto:  Red Bull Content Pool

Sesks uzstāda ekipāžas galveno mērķi abās WRC sacīkstēs "Rally1" klasē

Gatavojoties lielajai debijai pasaules rallija čempionāta "Rally1" klasē, Mārtiņš Sesks un Renārs Francis jau veikuši pirmos testus, bet turpmākajos mēnešos mēros vēl simtiem kilometru. Par galveno mērķi WRC sacīkstēs Polijā un Latvijā ekipāža izvirzījusi pilnas distances veikšanu.
Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying

Kanāriju ERC rallijā šonedēļ Seska ekipāžai būs ļoti sīva konkurence

Jau nākamgad Kanāriju salu rallijs būs iekļauts WRC kalendārā, bet šajā nedēļas nogalē tas būs Eiropas rallija čempionāta otrais posms. Uz starta arī Mārtiņš Sesks un Renārs Francis, kuriem pretī stāsies spēcīgi asfalta sacīkšu meistari.
Foto: Talsu Novada Pašvaldība

Talsos un Talsu novadā notiks "Tet Rally Latvia" kombinētais ātrumposms

Šodien Talsu Tautas nama Tornīša zālē norisinājās FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) posma Tet Rally Latvia preses konference, kurā piedaloties Talsu novada pašvaldības domes priekšsēdētājam Andim Āboliņam un Tet Rally Latvia direktoram Raimondam Strokšam, plašākai sabiedrībai tika prezentētas gan pilsētā plānotās rallija aktivitātes, gan Talsos un Talsu novadā paredzētie Tet Rally Latvia ātrumposmi, kuri savus skatītājus sagaidīs š.g. 19. jūlijā.