Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

Liepājas rallijā atkal triumfē Solbergs, Seskam piespiedu izstāšanās

Liepājas rallijā atkal triumfē Solbergs, Seskam piespiedu izstāšanās
Reinis Nitišs trasē. Foto: FIA ERC

Otro gadu pēc kārtas Eiropas Rallija čempionāta posmā ''Rally Liepāja'' triumfēja Olivers Solbergs, kurš brauca pie ''Wolkswagen'' stūres. Neveiksmi piedzīvoja Mārtiņa Seska ekipāža, kuru piemeklēja tehniskas ķibeles.

18 gadus vecais rallija braucējs Olivers Solbergs Kurzemes autoceļos bijis ātrākais divus gadus pēc kārtas. Solbergs bija ātrākais arī vakar. Savas pozīcijas šodien nosargāja arī otro vietu izcīnījušais Madss Ostbergs un trešās vietas īpašnieks Aleksejs Lukjaņuks.

Neveiksmīga sacensību diena talantīgajam latviešu pilotam Mārtiņam Seskam. Liepājnieka vadītā automašīnas radiatorā pēc tāla lēciena sakrājās akmeņi, kas mašīnu piespieda noņemt no trases.

Labāk klājās rallijkrosa pilotam Reinim Nitišam - jēkabpilietis Liepājas rallijā "ERC3 Junior'' klasē izcīnīja trešo vietu, par divām sekundēm apsteidzot Gregoru Jētsu. "ERC2" klasē otro vietu izcīnīja Ainārs Igaveņš.

Izmantotie resursi:
https://www.fiaerc.com/breaking-new...
https://twitter.com/LVRally


, 2020-08-16 18:49, pirms 4 gadiem
Kāds zviedru braucējs Solbergs? 😃
, 2020-08-16 19:14, pirms 4 gadiem
50/50 māte zviedriete, brauc ar zviedru licenci...
, 2020-08-18 14:52, pirms 4 gadiem
Rallijs Liepāja bildēs - JānisAsaris.com » Sākums

JA
Ivo Gabrāns. Foto: Maximum attack Photo

Folkreisa otrajā posmā Aizkrauklē dramatiskā finālā uzvar Ivo Gabrāns

Nedēļas nogalē Aizkrauklē, Daugavas Senlejas trasē ar otro posmu turpinājās Folkreisa Vasaras kausa un Krosa komisijas autokrosa kausa sezona. Folkreisa galvenajā klasē, tāpat kā pirmajā posmā Smiltenē, uzvaru izcīnīja Ivo Gabrāns.
Foto: Raimonds Volonts

Ar spraigām cīņām un negaisu aizvadīts Latvijas-Lietuvas rallijkrosa otrais posms

Jau trešo gadu pēc kārtas Jēkabpils novada Biržos uz gaidītāko pasākumu autotrasē "Baroni" pulcējās rallijkrosa braucēji un autosporta entuziasti no visas Baltijas, kur aizvadīts Latvijas-Lietuvas rallijkrosa čempionāta otrais posms.
Vaidots Žala/Ivo Pūķis. Foto: Alfonsas Rakauskas Photography

Žala/Pūķis Lietuvas rallija čempionāta pirmajā posmā piedzīvo neveiksmi

Vaidots Žala un Ivo Pūķis aizvadījuši pirmās kopīgās sezonas sacensības, piedaloties Lietuvas rallija čempionāta atklāšanas posmā "7bet Gravel Fest Rally Lazdijai". Diemžēl tika pieļauta kļūda, kam sekoja sods un zudušas cerības uz uzvaru.