Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Naktī uz piektdienu miris Kurzemes rallijā avarējušais ukraiņu sportists Kočmars

Naktī uz piektdienu miris Kurzemes rallijā avarējušais ukraiņu sportists Kočmars
Jurijs Kočmars

2015. gada Kurzemes rallija priekšpēdējā ātrumposmā ukraiņu ekipāža Jurijs Kočmars/Sergijs Kovals piedzīvoja smagu avāriju. Vēlāk stūrmanis atveseļojās, bet pilots turpināja ārstēties. Diemžēl naktī uz piektdienu Kočmars nomira.

2015. gada Kurzemes rallija pirmspēdējā ātrumposmā ukraiņu ekipāža Jurijs Kočmars/Sergijs Kovals ar apmēram 160 km/h lielu ātrumu ieslīdēja grāvī, kur auto ieskrēja kokā.

Pēc trieciena automašīnai daļēji tika norauts jumts, kā arī tika nopietni bojāts mašīnas drošības karkass. Pēc avārijas abi sportisti tika izgriezti no avarējušās automašīnas. Abi braucēji smagā stāvoklī tika nogādāti slimnīcā. Vēlāk stūrmanis Kovals tika izrakstīts no slimnīcas, bet Jurijam bija jāturpina ārstēties.

Pēc vairākiem mēnešiem Jurijs tika pārvests uz klīniku Spānijā, kas specializējas uz cilvēkiem, kuri atrodas komā. Vēlāk Jurijs pilnībā nāca pie samaņas un jau nedaudz runāja un staigāja, bet diemžēl naktī uz piektdienu Kočmars nomira.

Izmantotie resursi:
Новости Украины сегодня на mignews.com.ua


Elfins Evans. Foto: Honza Fronek

Evans: "Ņemot vērā jauno punktu sistēmu, par to nav nekāda atalgojuma"

Pēc aizvadītā Horvātijas WRC rallija Elfins Evans atzina, ka, ņemot vērā jauno punktu sistēmu, viņš, izcīnot otro vietu, ieguva "nulles atalgojumu".
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.