Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Arī aizvērušies metāla vārti nespēj apturēt Ožjē

Arī aizvērušies metāla vārti nespēj apturēt Ožjē
Sebastjans Ožjē joprojām neapturams
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Meksikas WRC rallija trešās dienas pārliecinošā vadībā atrodas franču pilots Sebastjēns Ožjē, kurš Miko Hirvonenu apsteidz par trīsarpus minūtēm.

Pēc otrās dienas Ožjē tuvāko sekotāju Madsu Ostbergu apsteidza par 33 sekundēm, bet Miko Hirvonens līderim zaudēja 42 sekundes. Neveiksmīgi trešā diena iesākās Ostbergam, kurš bija spiests izstāties tehniska defekta dēļ.

Arī Hirvonenam vienā no posmiem nepaveicās. Soms pārsita mašīnas riteni un apmēram 24 kilometrus brauca ar pārsistu riteni. Posma beigās viņš Ožjē zaudēja divas minūtes, taču savu otro vietu somu pilots saglabāja.

Nepatīkams pārsteigums tajā pašā 18.psomā piemeklēja Ožjē ekipāžu. Kādā no trases vietām, kur ātrums, par laimi, nebija liels, Ožjē priekšā bija aizvērušies metāla vārti, kā rezultātā ekipāža bija spiesta apstāties, lai atvērtu vaļā vārtus. Tas ekipāžai prasīja apmēram papildus 40 sekundes, taču beigās tiesneši no rezultātā atrēķināja šo laiku atpakaļ.

Arī atlikušajos posmos Ožjē turpināja demonstrēt ātru un stabilu braukšanu, kā rezultātā pēc trīs dienām franču sportista pārsvars pār Miko Hirvonenu ir graujošs – trīs minūtes un 32 sekundes.

Rallija pēdējā dienā sportistiem būs jāveic pēdējie trīs posmi ar kopējo garumu 80 kilometri.

Meksikas rallija rezultāti pēc trešās dienas

V.PilotsMašīnaLaiks
1.Sebastien OgierVolkswagen Polo R WRC3:38:02.2
2.Mikko HirvonenCitroen DS3 WRC+3:32.4
3.Thierry NeuvilleFord Fiesta RS WRC+3:39.9
4.Dani SordoCitroen DS3 WRC+5:25.2
5.Nasser Al-AttiyahFord Fiesta RS WRC+6:13.9
6.Ken BlockFord Fiesta RS WRC+9:37.1
7.Chris AtkinsonCitroen DS3 WRC+10:03.8
8.Benito GuerraCitroen DS3 WRC+10:40.9
9.Martin ProkopFord Fiesta RS WRC+12:02.3
10.Evgeniy NovikovFord Fiesta RS WRC+16:21.9

Izmantotie resursi:
World Rally Championship


, 2013-03-10 11:24, pirms 11 gadiem
Video skatoties, varbūt tie vārti arī paši aizvērās.. Fordiem būs ko pētīt tehnisko izturību:Novikam un Ostbergam elektroniskās ķibeles(Ostbergam tomēr neesot saistītas ar sajūga problēmām,lai gan tā varētu šķist),Noivilam dzesēšana un laikam vēl šis tas,tā ka ir ko padomāt! Sordo šoreiz vienkārši - kauns , bez sarežģījumiem tik daudz atpalikt. Šodien vēl vien intriga atlikusi:cīņa par otro vietu. Un otra intriga- vai Mads būs kāju saārstējis
, 2013-03-10 12:13, pirms 11 gadiem
Nu Ostbergam ģenerators bija beigts. Un tā kā lai varētu uzsākt braukšanu, nācās mašīnu restartēt, tieši sajūga pēc, tad nu mašīna ātri beidzās.
Njā izskatās ka Mikko atkal nāksies spiest uz stabilitāti, ja grib par titulu cīnīties, jo ātrumā tomēr netiek Ožjē līdzi
, 2013-03-10 12:47, pirms 11 gadiem
trakaiskrabis rakstīja: Nu Ostbergam ģenerators bija beigts. Un tā kā lai varētu uzsākt braukšanu, nācās mašīnu restartēt, tieši sajūga pēc, tad nu mašīna ātri beidzās.
Njā izskatās ka Mikko atkal nāksies spiest uz stabilitāti, ja grib par titulu cīnīties, jo ātrumā tomēr netiek Ožjē līdzi
Hirvonenam bieži baigi noplaukst ar lēnumu un stabilitāti, tā iepriekšējā sezonā vairākas reizes. Bet ar šadu ātrumu pat vicelīdera godu sezonas beigās nedabūt..
, 2013-03-10 13:02, pirms 11 gadiem
anguss rakstīja: Hirvonenam bieži baigi noplaukst ar lēnumu un stabilitāti, tā iepriekšējā sezonā vairākas reizes. Bet ar šadu ātrumu pat vicelīdera godu sezonas beigās nedabūt..
Nu nez, es domāju ka bišku jau viņš pieliks ātrumā, un aiz muguras Ožjē vien būs, protams ļoti tālas, ja Ožjē nepielaidīs stulbas kļūdas un vw nesāks līst ārā kkādas problēmas.
Bet nu pagaidām tev taisnība, izskatās, ka Mikko būs lielāka cīņa ar Ostbergu ne Ožjē
Foto: Rallycross.lv

19.maijā Biržos startēs Latvijas – Lietuvas rallijkrosa čempionāta 2.posms

Jau trešo gadu pēc kārtas Jēkabpils novada Biržos uz gaidītāko pasākumu autotrasē “Baroni” pulcēsies rallijkrosa braucēji un autosporta entuziasti no visas Baltijas, kur 19. maijā norisināsies Latvijas - Lietuvas Rallijkrosa čempionāta 2. posms.
Foto: Red Bull Content Pool

Izmaiņas Latvijas rallija čempionāta 2024. gada sezonas kalendārā

Latvijas Rallija čempionāta (LRČ) 2024. gada sezonas kalendārā notikušas izmaiņas – ņemot vērā, ka atcelta Igaunijā plānoto sacensību ''Võru Rally'' norise, LAF Rallija Komisija veica izmaiņas LRČ kalendārā – saglabājot apmaiņas posmu Igaunijā, LRČ sezonas trešo posmu paredzot vienlaicīgi ar ''Delfi Rally Estonia''.
Sebastjēns Ožjē. Foto: Vladislav Maschl
2

Ožjē sesto reizi uzvar Portugāles rallijā

LETA. Francijas autosportists Sebastjēns Ožjē svētdien Portugālē sesto reizi karjerā uzvarēja pasaules rallija čempionāta (WRC) Portugāles rallijā, sasniedzot rekordu Portugālē izcīnītajās uzvarās.